Fredag äntligen

Igår var jag på stan med syster, handlade en jeanskjol. Nöjd som tusan.
Sen åkte jag hem och såg på min nya serie: Lois & Clark som är beställd. Sen kom pappa och hämta skitdatorn och skjutsade mig bort till Tess som satt barnvakt så det blev nagelmålning, Wallander och busiga ungar. Sen gick vi en sväng på Statoil och sen hem till Tess igen för Lois & Clark men somna helt utmattad mitt i avsnittet.

Sen efter jobbet blir det stan med Diana och gå på systemet.
Ikväll ska jag bara hem och fortsätta se avsnittet, söka en klänning tills imorgon, ska på fest hos Viktoria.

Sola

Kollade på smhi:s hemsida, ska bli kanon väder uppemot 28 grader i helgen!

Teknik, fy fan!!

Jag hatar min dator, fick hundra skivor och högtalare mm av pappa för att fixa så ljudet skulle fungera, inget hjälper. Var nära på att bryta tangentbordet i bitar. Nu får pappa hämta den och inte komma tillbaka med den förrän den fungerar som den ska.

Idag blir det stan med Diana, ska väl även möta upp syster. Har konstaterat att en jeanskjol är ett måste denna månad.
Är så sjukt trött nu.

Var ju på Theas kulturdag, hon var inte lilla gubben utan en söt liten katt. Sen åkte jag och Erika till mamma en snabbis och hälsa på.


Stressigt.

Är inte alls van vid att kliva upp 6.45 vilket resulterar i mycket snoozze och stressigt till bussen. Vet inte alls vad jag ska göra, kan inte sova förrän midnatt, går inte att somna tidigare. Missade bussen idag och tacka gud så kommer en annan buss, typ Härnösand och ska mot navet så han stannar och jag hoppar överlyckligt på och kom bara nån minut försent.

När jag kommer till jobbet är min stol helt borta, söker i 20 minuter och hittar den inte, sätter mig på en sunkig stol och skriver ett mal om den som "lånat" stolen får komma med den, 5 min senare kommer min stol rullandes över golvet. Sken upp som en sol.

Idag slutar jag 14.30, ska på Theas kulturdag. Ska bli skoj att se henne som Lilla gubben(från Pippi Långstrump).

Igår var jag och Erika och shoppade, hitta ingen klänning så det blir nått jag redan har. Sen åkte vi och solade, ville inte se ut som en kräfta idag så blev bara 14 minuter. Sen åkte jag hem och färga håret. Behöver en klippning, håret är sjukt slitet. Hyrde Bröllopsduellen, var lite bättre än då jag såg den på bio men ingen höjdare alls.

Back to work

:(

Är lite sur och arg nu, hade verkligen velat haft serien som jag lagt bud på Tradera om. Nu börjar andra bud strömma in och tycker att det börjar bli för dyrt, så då får jag väl köpa nått annat.

Need a dress

Middag på Biteline, blev tacobuffé. Sen blev det bio, Änglar och Demoner, riktigt bra film.

Idag måste jag ge mig ut på jakt efter en klänning, har hittat en på Cubus hemsida, men om den finns får vi se. Kanske jag orkar färga håret med ikväll med, ser förjävligt ut. Hade velat haft skor med, finns det nå billiga så..

Angels & Demons

I eftermiddag ska vi käka middag ute och sen på bio på Änglar och demoner. Ska bli riktigt skoj.

Och lön har man även fått, känns bra.

Igår fyllde faster år så vi tog en promenad från Haga till Granlo och hälsade på, åt lite tårta. Sen satt vi ute i sommarvädret och brände axlarna. Känns verkligen idag kan jag lova.


...

Är det nån som kommer ihåg Lois & Clark- serien? Följde iaf de när jag var mindre och nu såg jag den på Tradera och var tvungen att lägga bud på dem.

Ikväll slutar jag kl 21 och ska hem och se på film och imorgon tvätta lite granna.

Krogen

Ja det blev jättegod mat igår, lax, ris och sås. Sen kom Tess på att vi ska på krogen så festa lite och sen vandra jag, Tess, Erika, Anna och Moa ner på stan. Mycket folk ute. Sen blev en kille slagen med en flaska i huvudet rakt framför oss, blev chockad och han blödde som fan, var rött överallt, hela ansiktet. Känner inte alls nån stor lust att gå ut på ett tag nu. Känns inte alls viktigt. Ne nu blir det lugnnt fram till den 30/5 då Vickan ska ha fest, ska bli skoj, men krogen får vi nog se.

Ne nu ska jag fortsätta göra nån nytta här på jobbet. Japp jag jobbar på en röd dag.

Sen kommer pappa och ska fixa min dator och nån dag framöver så ska även min kära diskmaskin bli inkopplad :)

Åskaaaa!!

Ja idag kom åskan mot min vilja så det blir ingen grillning blir middag inne hemma hos Tess istället. Lax, ris, sås och sallad. Nu ska jag fortsätta snacka mer skit med syster och Tess medans de lagar mat :P

Planerna spikade

Grillning imorgon, lax och quinoa blir det. You and me Tess

Grilla

Jag blev sugen på att grilla, blir nog i helgen kanske, Tess är du med?

...

Ja idag började jag 8. Trött som fan men imorgon får jag sova på min lediga dag.
Har inte mycket att skriva, men Tess tvingar mig att skriva så hon har nått att läsa.

Semester den 8/6 härligt härligt!

Väntar på sol och värme nu är det bara skitväder och kallt och hemskt.

Blir så less, på jobbmailen så får vi reklam för viagra, trevligt va?? det är tydligen flera som får det och det är skitjobbigt. Kan de inte bara spärra skiten.

Ikväll är det Ugly Betty, Desperate Housewives på tv.

Bye

Åska?

I helgen så har jag vart hos pappa och pernilla och vart med Thea. Jätterolig helg men det har blivit en del fusk med maten kan jag lova. Nu är det skärpning.

Trodde jag började kl 12, var lite sen och jag loggade in och börja jobba när jag såg att jag börja 12.30. Suck.

Idag tror jag på åska. Det är kvavt och jag har lite huvudvärk. Det är 2 tecken på åska! Inte bra, livrädd för åska.


Movie Night

Hade filmkväll med syrran igår, blev lite äventyr/fantasy-tema. Vi såg Bröderna Grimm, Twilight och Guldkompassen. Nu ska vi se Pans Labyrint. Sen ska vi åka till pappa och umgås med Thea lite.

Snart helg

Ja då har man bytt plats på jobbet, dock bara ett problem, bordet!! Antingen ett bord som inte går att höja eller ett bord som lutar lite granna. Tror det lutar åt det lutande bordet.

Käre far kom igår med nya datorn och den gamla datorn så snart kan jag börja använda den. känns bra.

Ikväll slutar man kl 22 och sen är man ledig i 3 dgr, undra vad man ska hitta på i helgen då?

Home...

Snart hemgång. Hem och göra mat, se Grey´s anatomy och Entourage.
Nu är jag riktigt less kan jag lova.

vart tog du vägen??

Imorse gick jag över till Tess tog med frukost för att kolla in hennes heta målare som ska måla om vardagsrummet. Men han kom aldrig. Så nu är jag nere på jobbet lite smått deppad över att inte fått se människan.

A very happy Sandra!

Jag är så himla glad. Fått en liten befodran eller hur man ska kalla det, har iaf gjort om mitt jobbavtal. Kommer inte jobba helger och lite kvällar för att inte förlora allt OB-tillägg. Sen kommer jag äntligen jobba fasta tider.

Enda negativa är platsbyte eller rättare sagt våningsbyte, kommer att lämna alla som man brukar prata med dagligen och det kommer kännas tungt men men.. Man träffas ju ändå.

Snart slutar jag och jag vill åka och handla mat och sola, men vi får se om mina planer blir som jag vill.

Bye

Oavgjort

Har nyss vart på GIF-match med jobbet, bara mina chefer och jag, tur man har. Oavgjort 1-1.

Vi blev bjuden på rostbiff med lite sallad till förrätt. Oxfilé, klyftpotatis och rattatoile(stavningen vet jag itne om den stämmer) sen till efterrätt en liiiiiiten chokladkakebit. Tänkte sen att jag och Tess skulle ut och gå av denna chokladkakebit men det börja självklart regna!!!! Åt förresten 2 små klyftpotatisar.Sen vatten till maten, funkade ganska bra förrutom att nu blir det endast grönsaker, nothing else!

...






Finns det nått sötare??

Trött

Ja jag som skulle ta en lugn kväll hemma igår hamnade hos pappa och Pernilla med Erika och sjöng Singstar fram till två. Klev upp 6 imorse och gjorde mig iordning och tog en rask promenad till jobbet.
Ganska trött just nu och slutar kl 15.30 och då ska jag direkt och se Giffarna med jobbet, gratis middag i Vip-området på arenan. Nice nice. Kommer slockna tidigt ikväll kan jag lova.

Jadu....

Jag kan ju säga att imorse var jag heeelt död. Slutade kl 24 och började kl 11 idag. Nu är jag pigg och har precis käkat "lunch", lax och grönsaker.  Hem sen och göra käk och se på Entourage som jag såg tre avsnitt av igår och verkar faktiskt riktigt bra. Börjar kl 7 imorgon så det blir tidig kväll ikväll.
Jadå ska man fortsätta jobba igen strax.

Entourage

Åkte till mamma efter jobbet, satt och snackade med syster inatt. Ikväll jobbar jag till kl 24. Har hemska skavsår på fötterna och smsat till pappa och frågat om skjuts. I´m in pain right now!

Lånat  säsonger av Entourage av en kollega så nu blir det att sträckse den serien :)


Heja mig!


Glömde skriva att jag har minskat 5 cm i midjan sen i måndags!
Heja mig! Och då har jag även vart sjuk.
Efter jobbet nu ska jag till mamma och prata av mig med syrran.

Har iaf konstaterat att det värsta som finns är att gå på affären. Man ser bara saker man inte får äta överallt. Är jättesugen på en frukt eller nått. Sitter här på jobbet med min gurka. Det är bara att kämpa på.


update

Ja igår var jag hemma och var ledig, låg hemma i soffan. Går jättebra med maten och nu idag eftersom jag vart sjuk, börjat med promenader också. Idag slutar jag kl.23 inget jag ser fram emot.

Jag vill må bra igen....

Fy fan jävla förkylning. Är halv döende och sitter nu och snuvar på jobbet och inget hjälper. Tabletter hjälper inte ett skit speciellt mot min huvudvärk.

GI funkar sådär, blir helt utmattad av att bara gå en meter, det är inte bra att vara sjuk och ska gå 40-60 minuters promenad, gärna gå i snabb takt även. Maten funkar dock jättebra. Äggröra, lax, alfalfagroddar, tomat och vatten till frukost.






Kallt och hemskt

Har ju känt mig krasslig med halsont i en vecka, men utan att nån förkyldning brutit ut. Ja inatt hände det, jag mår piss, kan knappt prata, ont överallt.

Har nu börjat med GI. Var itne direkt sugen på GI-frukost imorse men men jag åt lite iaf. Jag och tess hade tänkt ta en promis till Norra berget senare. Får dock se om det blir av.


30/4-2/5

Ja i torsdags så hade jag lite fest hemma, riktigt kul var det, Singstar, Twister, jag har aldrig och sanning och konsekvens, alla verkar iaf haft jättekul. När jag och kusinen skulle sova så säger hon:- Men Sandra kan inte jag få sova på den högra sidan så jag har nära till jordnötsringarna, som hon ställt på nattduksbordet. Nej säger jag och skrattar över det sjukaste jag någonsin hört.

I fredags så skulle jag ju ha börjat med GI, hoppade över det då jag blev bjuden på middag hos min moster och när kusinen var i stan kunde man ju itne säga nej. Jättegod mat och lite shopping på dan. Sen gjorde vi oss iordning och åkte in på Olearys och tog nån cider och sen gick vi till Casinot. Vann inte ett skit :( Dock mycket trevligt.

I går var vi och hälsade på en annan kusin som precis fått barn för tre veckor sedan. Hur söt unge som tusan den där lilla Mathilda. Sen åkte vi till mormor och vad händer jo morfar bjuder på tårta, känns det som man har ett val att skjuta fram GI en dag till?? NEEPP. Jättekul att träffa massa i släkten, var väldigt mycket folk där.
Efter det så bjöd moster på kinamat coh sen slockna jag i en av sängarna, var helt slut i kroppen. Sen gjorde vi oss iordning, pappa kom och hämta oss och vi åkte hem till mig och hämta singstar och lite gott att dricka, for och hämta syster och åkte till pappa och körde singstar fram till nästan 2 på natten. 4 Lindgrens och kusinens kompis. Sen ringde vi taxi och sen ropar nån från fönstret:- Det står en limo utanför så vi åkte limo till BK coh tog ett glas vin och dansa lite. Kul att gå ut med Emelie, Erika, Sebastian och Nisse.

Idag känner jag mig lite mosig och ska hem nu strax och göra iordning min GI-frukost och städa lite.

Bye

RSS 2.0