Update

Ja det var ett tag sen man skrev nu.

Kort uppdatering:

Vart på Twilight, jättebra. Rekomenderas.
Köpt en jättefin klänning på H&M som jag ska använda imorogn på en släktträff.
Har inte fått min lön än, vilket är skit då jag inte har nå pengar alls. De säger antingen imorgon eller nästa vecka.
Ska hjälpa Tess ikväll då hon ska flytta till Haga
Sola med Erika ikväll och vill färga håret, men vi får se.

Har sån sjuk smärta i nacken och kan knappt jobba. Men vill gärna inte gå hem nu för då förlorar jag ju en massa pengar.





Bio

Igår var jag och Tess på bio och såg Patrik 1.5 som var en av de bästa svenska filmerna jag sett.
Ikväll ska jag med Erika och se Twilight på bio, såg trailern för nån vecka sen och tyckte att den verkade dålig tills jag läste boken och den var faktiskt bra. Så nu får vi se om den är nått att se och jag hörde av en som sett den igår på smygpremiären att den var jättebra.

Klädakut och nakna pojkar!

Att man i panik sätter på sig en tröja imorse som jag inte brukar använda och kommer till jobbet så har 2 andra personer( två killar även)inom 2 meter samma vit-grå randiga tröja eller inte samma modell men det ser rätt roligt ut. Så nu sitter jag med filt på mig så det inte syns haha. Folk kommer fram och frågar: Ringde ni varandra imorse för att kolla vad den andra skulle ha på sig eller? NEEJJ INTE DIREKT!!!

Såg föresten den nakna kille igen igår ikväll i duschen(inte min dusch heller :P), funderar på att lägga en lapp i brevlådan och be han dra ner persiennerna när han ska duscha i framtiden.

Ska försöka få en tvättid ikväll så jag får tvätta lite kläder så jag slipper få sån panik på morgonen över vad jag ska ha på mig! Lägger den vit-grå randiga tröjan lääängst in i garderoben och får endast användas i nödfall.

Pappa

Grattis pappa på fars dag!

DVD-box, saft och Pringles

Igår kom Erika och hennes kille och sov över, blev lite chips och dricka och tv-program. Ska nu efter jobbet gå md en kollega och låna dvd-box. Skoj skoj så jag har nått att göra i helgen då jag inte får gå ut på krogen på en hel månad, fram tills nästa lön alltså.

Erika kommer och sover över igen. Sällskap får jag iaf.

RSS 2.0