.



Kolla min nya nedräknare däruppe


Potatisfanskap

Jävla potatis. Då menar vi inte en person utan det lilla bruna runda som växer i jorden. Tydligen så finns det ingen "gammal potatis" enligt morfar på nån affär, vi får inte använda färsk potatis till den där förbannade gratängen. Usch fy och blä. Ska man behöva gå/åka runt på potatisjakt ikväll. Och ja den måste göras ikväll. Suck! Ont i skallen med! Skulle behövt sova en stund.

Fredag!


Igår efter jobbet var jag och Tess en sväng på stan, handla darttavla, käka på subway och handla ingredienser till bålen imorogn. Ikväll kommer pappa bort och sätter upp hyllorna och brandlarmet som itne fungerar som det ska.
Sen ska även jag och Tess ställa oss och göra potatisgratäng och tårta inför imorgon.

Happy birthday tooo meee, tomorrow!


LOOK AT THIS!



Vårt hotell med havet lite längre bort, vi är inte kräsen alls, lägenhet är ett måste och vi ska bara sova och äta frukost där. Fick resan jättebilligt så är riktigt nöjd.





Elafonissi som även kallas Kretas Maldiverna. Måste ses eller hur syster?



Balos, en annan jättefin strand enligt många, som måste ses



Vill till Santorini och staden Oia som ni kan se nedan. Sjukt fint



Love it!

Nu är det nedräkning 40 dagar kvar!


Snart..

ja semester är ordnad och resan bokad, ej betald men ska göra det.

Imorse vakna jag upp av att telefonen ringde.
Det är Tess som vill att vi ska ut på IKEA och jag märker då att fan kl är 7.30. Jag börjar ju 8. Springer till bussen och nu sitter jag tack och lov på jobbet i tid!

Tack Tess, och tveka ej att ringa 6.30 som du sa så kanske jag kliver upp tidigare på morgonen :P

Så vi får se om det blir Birsta eller stan i eftermiddag, har massa saker att köpa, mat tills lördag + tårtingredienser.

Nu ska jag kolla smhi och se om detta fina väder kommer att hålla sig 2 dagar till.

Tjingeling!

Im going to Kreta

Chefen kom nyss och sa att jag fått ledigt i september!!! Jag ska till Kreta med syster runt den 6-8 september. Jag är så glad att jag går på moln nu. Love this week. Nu ska vi bara boka resan och går allt som vi vill är den ev bokad denna vecka!

Flyger snart mot solen

Ja nu börjar det närma sig dagen då jag och syster sätter oss i ett flygplan och flyger mot varmare väder. Allt beror självklart om mitt kära jobb ger mig ledigt. Med detta jobb vet man aldrig. Lutar åt Kreta iaf, beror på hur vädret blir här och om vi kan boka så snart som möjligt då alla resor är sjukt dyr nu.

Ikväll ska vi på bilbingo. Hoppas på vinst så man kan lägga i reskassan.

1 timme kvar av dagen nu. Jag är sååå himla trött. Tror jag ska ta en kort vila hemma hos mamma innan vi åker.

jag känner mig död.

Igår gick jag och syrran förbi swedbank, fixade visa kort och flytta runt lite pengar så de hamna på rätt ställe, dvs rätt sparkonto. Fixa resekataloger och passa på att fråga om sista minuten och priserna som är skyhöga för en vecka utomlands.  Efter det for vi till mamma som bjöd på mat. sen åkte vi till faster och kolla på hennes nya möbler coh fika lite innan jag sen for hem. Hann då vara hemma ca 45 min innan Tess ringer och babblar, hon, Emlie och Pontus ska ut och de frågar om jag ska med. Har för det första shoppingförbud, men jag följde med efter flera minuters tjat och övertalning. Nu idag kan jag säga att jag vill vara död. Drack inte en droppe men sovit 5 timmar ca. ALDRIG MERA!!!!!

Planeringen är i full gång inför lördag. Mat, dryck, roliga aktiviteter :P

Helgen löd som följande

I fredags, gjorde jag inget alls som är värt att skriva.
I lördags grejja jag på lite hemma och sen skjutsa min underbara mamma mig till Vickans fest på Södermalm. Skitroligt hade jag det, gjorde inte av med en krona på krogen, blev bjuden på allt. Jag har snällaste arbetskamraterna som finns.

Igår kan jag lova att jag itne mådde så bra. Åkte till Birsta, handla gaspatron till sodastreamen och sen hem igen för att lägga mig i soffan och dö. Sen gick jag bort till Tess för att lämna en massa skor som hon samlat hemma hos mig. Planera lite inför festen på lördag, en massa hemliga saker :P



Sen ett stort grattis till Tess som fyller år idag! Blir hela 22 år gammal!



Helgen lyder som följande

Sover inte riktigt som jag ska vilket resulterar i att jag är helt slut när jag kommer till jobbet. Vaknar upp varje natt runt 1 på natten och sen somnar jag om. Gillar hellre att jobba de tidiga passen jag har som börjar nästa vecka.

Ikväll blir det bio med syster, vi ska se Harry Potter hehe. Kusinen så filmen för ca 1 vecka sen och sa att den var bra. Dock var det den första filmen hon såg i den serien.

Imorgon ska jag på fest, ingen större lust att dricka men ska nog gå bra, kolla med pappa om han vill skjutsa upp mig och gärna ner då det ligger lääängst upp på Södermalm.

Måndag då kommer stockholmarna upp.

Nu är det 8 dagar tills jag fyller år.

Inge intressant

Ja inget kul händer så vad ska man skriva...

Ska spara 4000 kr i månaden nu till resan kommer bli tufft men ska få det att fungera. Blir soppa, pannkaka & sallad månaden ut hehe. Ingen utgång och inga onödiga saker. Shoppingförbud till 100 %


Helgen

Ja i fredags efter jobbet stack man till pappa och sen på kvällen skjutsade han ner mig till stan för att möta upp Emelie som precis kommit med bussen. Vi gick då direkt till BK, drack lite cider och runt ett så tog vi en promenad till Max och käka en hamburgare sen fick jag skjuts tillbaka till pappa.

I lördags morse, ej pigg och gla`. Klev upp duscha, fika och jag,Emelie och Thea mötte upp Maria på stan, gick runt där en stund, sen en sväng till hamnen och tog en glass. Sen hoppa vi på bussen upp till Sidsjön för familjefesten. Blev lekar och den mest underbara potatisgratäng som jag någonsin smakat, till de en "festplanka" det är kallskuret kött med massa exotiska frukter. Tror alla åt minst 3 portioner hela kvällen. Till och med Emelie som annars äter som en myra åt tre portioner. I mitt lag var morfar, lekarna bestod av frågeslinga, kasta stövel, dart, ringkastning, stapla en avhuggen gren som var i 10 bitar till ett torn, inte alls lätt.
Drack rosévin och bara umgicks med min släkt, hade jättetrevligt.

   
             Maten                          Mormor och morfar               Mina söta syskon

Igår klev jag upp, åkte till Emelies mamma, sen kom kusinen Robert och hans tjej Bea med deras lilla Mathilda som är 3 månader, sååå söt. Sen åkte jag hem.

New Color

Har ju färgat håret lite mörkare...

Hungrig

Igår efter jobbet for jag och erika en sväng till mamma och hälsa på en snabbis, sen gick vi ner på Frasses och åt lite middag. Efter det stack vi in på stan, handla lite smink och kollade efter nått att ha på mig imorgon men hitta inget alls. Har med mig reserv om jag nu itne skulle hitta nått imrogn.
Senare idag ska jag till pappa en sväng och sen vara med Emelie som kommer upp ifrån Stockholm.
Nu väntar jag på min paus så jag får gå och handla frukost. Hungrig.

HJÄLP, ÅSKA!!!!

Jag hatar åska och sitter nu på jobbet och det börjar, vill bara hem och gömma mig! Hatar detta, alla sitter och diskuterar hur mysigt det är medans jag är livrädd.

Köpte mat från Sandy´s förrut, jättegott. Två kollegor och jag satte oss i hamnen och käka maten. Varmt och underbart. Sen börjar helvetet.

Lösningen på huvudvärksmysteriet

Har ju haft så sjukt ont i huvudet i 2 dagar, nu vet jag vad det är. Jag har ju äran (precis som pappa vill jag tillägga)att drabbas av hemsk huvudvärk precis innan det ska åska, visste inte att det var så kvavt ute förrän när jag kom ut från jobbet och åskan följde då med en blixt och lite dunder och sen var det över.  Det är lösningen på huvudvärksmysteriet!

Torsdag idag. Får se om man ska ut och luncha idag.
Ikväll tvättning iaf!
Imorgon kommer kusinen upp
Lördag är det familjefest som gäller.

....

Va folk kan få en på dåligt humör. Ne nu ska man itne tänka på det. Det är onsdag och några dagar kvar till helgen och träffa lite släktingar och så. Ska bli skoj.

Måste tvätta ikväll inte kul.......

Ont

Har så sjukt jäkla ont i huvudet. Tagit ipren och hoppas att det börjar hjälpa för jag tänker absolut inte gå hem. Inte råd att vara hemma. Bara att sitta och pinas.

Tråkigt

Ja i helgen har det itne hänt mycket, vilat upp sig efter det jättejobbiga vecka som vart. På lördag är det släktfest ska bli skoj, lekar och god mat.

Har inget att skriva, händer itne mycket på jobbet och annars.

Ha det så bra

Födelsedagsfest, maybe baby!

Jag och Tess funderar på att ha gemensam födelsedagsfest på min födelsedag eftersom det är på lördagen och hon fyller på måndagen före. Får se om det blir nått av det. Hoppas iaf.
Ska hem och se film snart, blir sängdags tidigt är väääldigt trött.

Fredag

Igår hjälpte jag syster med hennes CV. Lekte med Thea. Tror jag aldrig skrattat så mycket på länge.

Idag är det fredag, ska väl bara ta det lugnt. Får se om det blir fint väder imorgon så man ev. kan åka och sola.


Hatar bussar

Jäkla bussar. Den kom inte och då var det bara att vandra ner i regnet till jobbet. Kommer försent och är genomblöt nästan. Fy fan. Den kommer och går när den vill. 5-10 minuter före oftast.

Sen ska jag hjälpa syster med hennes CV.

Tears

Igår kväll när jag kom hem såg jag på Michael Jacksons minnesstund och känslig som man är så grät jag nog igenom hela de sista 30 minutrarna. Rörd av alla tal :P Larvigt men sant.

Ja, syster ja fyller år med, men kommer nog ändå inte kunna få ihop tillräckligt för att åka utomlands, kommer kunna åka men inte göra nått, det är inte så kul. Vi får se.

Dagdrömma

Har blivit jättesugen på att dra utomlands nu. Syster ska åka i september, tveksamt om man hinner få ihop tillräckligt med pengar, vill verkligen åka. Kan jag inte vinna storvinst på triss eller nått. Brukar ju aldrig spela så det är nog därför och kommer nog aldrig börja heller då jag inte har tur alls.
Santorini eller Egypten... Ne nu ska jag sluta dagdrömma, längsta resan blir nog bara Stockholm haha.

 

Lagar

Skumma lagar som jag suttit och läst några på svenska och några på engelska:

USA:
I USA-delstaten Ohio är det olagligt att göra en fisk berusad.
I Alabama (USA) får man inte ha ögonbindel när man kör bil.
I Florida ska ogifta kvinnor som hoppar fallskärm på söndagar bestraffas med fängelse.
Kvinnor i Vermont (USA) får inte ha löständer utan skriftligt tillstånd från sina makar.
Getter får enligt lag inte bära byxor i Massachusetts.
I Staden Lawrance, Kansas är det mot lagen att bära omkring bin i din hatt.
I Hartford, Connecticu tär det olagligt för en man att kyssa sin fru på söndagar.
I Kentucky är det olagligt at gå omkring med glass i bakfickan.
It is illegal to sell peanuts in Lee County after sundown on Wednesday.
Boogers may not be flicked into the wind.
In Alaska it is legal to drive the wrong way down a one-way street if you have a lantern attached to the front of your automobile.
In Alaska it is considered an offense to push a live moose out of a moving airplane.
In Alaska it is considered an offense to feed alcoholic beverages to a moose.
In Alaska, owners of flamingos may not let their pet into barber shops.
In Alaska, Donkeys cannot sleep in bathtubs.
In Arizona, you may not have more than two dildos in a house.
In Arizona, it is illegal for men and women over the age of 18 to have less than one missing tooth visible when smiling.
In Arkansas, a man can legally beat his wife, but not more than once a month.
In Califonia, nobody is allowed to ride a bicycle in a swimming pool.
in Georgia, goldfish may not be given away to entice someone to enter a game of bingo.( entice- locka)
In Idaho, you may not fish on a camel's back.
In indiana, baths may not be taken between the months of October and March.
In Maryland, it's illegal to take a lion to the movies
In Massachusetts, no gorilla is allowed in the back seat of any car.

Lagar från Storbritannien:
Att dö i parlamentsbyggnaderna är olagligt
Att sätta ett frimärke med drottningens ansikte på upp och ner är landsförräderi.
Kvinnor får inte vara barbröstade i Liverpool, förutom om de arbetar i affärer som säljer tropiska fiskar.
I staden York får man mörda skottar som är beväpnade med pil och båge.

Lag från Schweiz:
Clothes may not be hung to dry on Sunday.
It is illegal to flush the toilet after 10 P.

Måndag igen

Vakna upp 7, på med kläderna och kommer på att jag börjar senare idag dvs. kl 9.30 så jag går och lägger mig igen för mer sömn, behövde verkligen få sova.

Har ont överallt, blandning mellan att jag sovit konstigt, en möjlig förkylning på väg och bakis sen i lördags.
Ikväll hem och se film.

bambi-plåster



Mitt sår och bambi-plåster.
Kan lova att mina vurpor såg säkert jätteroliga ut. Båda utanför Big Boy med. En när vi gick in och en när vi gick ut. kan lova att det inte blir nå mer drickande på måååånga veckor nu.

Jag vill dö!

Ja man vakna upp sjukt full/bakis jadu ja vet inte. Kom hem till pappa vid 3.45 på morgonen, sätter mig och käkar min hamburgare när Emil kommer in och sen tar han fram sprit och sen börja vi shotta. Resten är historia. Nu mår jag SKIT!!! Vet snart itne vad jag ska ta mig till. Ska nästan be pappa skjutsa hem mig så jag får lägga mig och dö, för nån buss tar vi inte då jag har ramlat och har en stor fläck på klänningen och stort skrapsår på knät täckt med ett bambiplåster som Thea gav mig.


GRATTIS


Grattis Pernilla på födelsedagen.




Gatufesten?

Händer inte alls mycket nu, är så himla seg. Får se om det blir en sväng på gatufesten, vill inte gå om vi inte får tag i billigare biljetter, betalar inte 330 kr för att gå :(


NOOOO

Nu är jag tillbaka på jobbet :(
Fy fan va trött jag var när jag vakna. Hade två personer som ringde och väckte mig! Uppskattades, hade itne vaknat annars. Erika och Assad sov hos mig efter de hade vart på gatufesten. Själv tvätta man kläder. Kul va?

Imorgon kommer Emelie och Pontus upp från huvudstaden.

Ne nu ska jag jobba!

Nu är semestern slut

Ja då var semestern slut, imorgon börjar man jobba igen, känns inte bra.
Ikväll kommer syrran och sover över efter hon vart på gatufesten, jag ska inte gå för då kommer jag aldrig komma upp imorgon kan jag lova.

Igår var det bilbingo, vann inget som vanligt. Nära på 1000 kr iaf, men nån jävel snodde mina pengar före mig.


RSS 2.0