Party Party

Ja sitter nu på jobbet och är helt slut. Ska ju som sagt ut med tjejerna ikväll, ska bli skitkul. Slutar dock kl 20 så pappa ska agera taxi så jag kommer till festen snabbare :P Äta thaimat och dricka vin och sjunga singstar. Tror denna kväll kommer bli jätteroligt. Får se om det kanske kommer nå bilder, speciellt på håret.

Nu blir det party party tjejer!!!

Hårresultat

Jag älskar min nya hårfärg, bild kommer när jag får tag i en kabel. Lite ljusare än vanligt men jättenöjd.

I´m going blond!

Har vart mörkhårig i ett antal år närmare ca 10 år. Nu ska jag bli mellanblond och sitter nu med avfärgning i skallen och hoppas att det verkar. Resultatet får vi se om nån timme.


Bedtime Stories

Fy fan vad jag är trött. Somnade nyss hos Tess medans vi såg på film.

Efter jobbet gick vi och till hamburgare på Max, sjukt gott och nu ska vi börja se på film nr 2 Bedtime Stories. 4 timmar och 40 minuter kvar tills pengar på kontot igen och imorgon Erika så blir det shopping eller hur?




Shoppingpartnern: My pretty sister

Fettisdag

Sitter på jobbet och kollar mailen när det kommer ett att de bjuder på semlor i köket. Riktigt nice. Gillar dock inte mandelmassan. Uscha.



Nu ska jag gå och käka lunch.
Imorgon är det dags för lön. Jippi


 Dagens ordspråk:

Vi kan inte vara bäst på allt, men vi kan alltid försöka.


 


Spa

Sitter nu hemma hos pappa och Pernilla och har precis fått ansiktsbehandling av min faster, len som en baby och röd som en tomat. Det roliga är att både jag och Pernilla fick spabehandling och då skulle Thea också ha det.

Igår hämtade faster, Pernillaoch Thea mig hemma och vi åkte och gjorde några ärenden åkte sen hem till pappa. Sen på kvällen fick jag några groggar och sen blev jag utlurad på krogen, tack och lov betalade jag inte ett öre för hela kvällen tack vare ängeln Pernilla. Man blev lite onykter kan jag lova. Hade dock jättekul.

Pernilla, jag kommer bjuda tillbaka.


Dagens ordspråk:
Ett vänligt ord kan hålla en varm hela vintern



skriv(qu

Ensam fredag

Sitter hos Tess nu, lånat hennes dator lite.

Ja då var det fredag och inga pengar har man så det blir hemmakväll framför tv:n, ev datorn om den fungerar som den ska göra. Sugen på att möblera om. Har ju tid att göra det i helgen så det kommer nog bli av.

Precis sett klart Veronica Mars-serien. Blev lite deprimerad på slutet, var inte alls ett slut som jag ville ha. Hört rykten om en film så man får väl hoppas att mitt lyckliga slut kommer där istället.

Ha så kul i helgen!

bye

Dagens ordspråk:
Oroa dig inte för morgondagen
- i övermorgon är den över.


Glömde

Dagens ordspråk:
Bättre sakna den man älskar än leva med den man hatar.


Gratis smink nån??

Registrera er och få gratis smink:

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=186858

Grattis Sandra

Ja två timmar kvar nu och är ganska less. Vill hem och sova nu. Går en film på Canal+ ikväll om jag orkar se den dvs. Mamma har precis skrivit grattis på namnsdagen och jag hade inte en aning om att jag hade namnsdag. Grattis till mig då!

Skulle vilja flytta efter att ha hört att kusinen och hennes kille ska flytta, kanske man nöjer sig med omtapetsering/ommålning eller en shoppingtur på IKEA. Ommöblering kanske, behöver dock hjälp med det. Tess kanske får bli den som blir tvingad att ställa upp. Hehe.

Dagens ordspråk:

Krama, och du skall bli kramad.


Love Test Quiz

Syrran bad mig göra ett test. Love Quiz på en sida. Mitt resultat:

1. The road represents your attitude towards falling in love.

    You chose the long road. You take your time and do not fall in love easily. (vet inte om det är sant)


2. The number of red roses represents how much you give in a relationship, while the number of white represents what you expect in return.

    You give 35% and expect 65% in return.


3. This question represents your attitude towards handling relationship problems.

    You like to get the person yourself.  You are a more direct  person and like to work out problems immediately.


4. The placement of the roses determines how much you like seeing your boy/girlfriend.

    You place the roses on the bed.  You like to see him/her a lot.


5. This represents your attitude towards his/her personality.

    You prefer the person to be asleep, you love the person the way s/he is.


6. The road to home tells how long you stay in love with someone.
    You chose the longer road.  You will tend to stay in love for a long time.


hello

Ja det händer väl inte så mycket just nu, sitter på jobbet och har min paus och vi har idag bestämt att vi ska ha tjejkväll nästa helg. Ska bli riktigt roligt, länge sen det var nå sånt nu.

Dagens ordspråk:
Var dig själv för annars finns det ingen som du.


Två timmar kvar

Alla hjärtans dag

Nu är den äntligen slut, dagen för alla gulliga par, rosor, chokladaskar och kärleksfilmer som invarderar min tv( har faktiskt inget emot kärleksfilmer annars men men, idag kändes det inte lika kul).

Har jobbar hela dan. Sen kom Linda och hämta mig på jobbet, fick faktiskt 3 rosa rosor av henne, såå gulligt. Sen åt vi indisk mat hon hämtade på tandoori. Sen blev det film. Mysig alla hjärtans dag med en mycket god vän.

Snart ska man upp och jobba igen. Se lite till Veronica Mars som har blivit en av mina nya favoritserier. Ska nu gå och hämta en skål med mjölk och choco pops hehe. Supergott.

Sov så gott!


Dagens ordspråk:

Man ska inte sörja det man saknar, utan glädjas det man har.


Fredag de 13

När man tänker att idag kommer det att hända nått för att det är fredag den 13 så kommer det göra det och med min tur så är detta 75 % säkert.

Har lånat syrrans killes dator över helgen! Jag har internet!! Jag ligger nu och sträckser Veronica Mars, så jäkla bra serie. Tack Jennie för att jag fått låna hennes externa hårddisk med bara min nya favvoserie.

Lunchen slut, åter till jobbet.

Grattis till lilltrollet

GRATTIS THEA!


Thea


Min lilla älskling som fyller 3 år imorgon!












Ny vecka och inget att se fram emot

I helgen tycker jag att jag vart riktigt duktig, städat, diskat, gjort mat allt från början så inga pulversåser eller köpta köttfärsbiffar.Sen igår kväll så var jag sugen på macka och ville inte ha rostat bröd så jag bakade småfranskor. Ville inte gå ut på krogen pga foten som fortfarande gjorde ont så gick en sväng på stan med Tess på lördagen och sen vara hemma och ta det lungt.

Ny vecka och följande att INTE se fram emot: Fredag den 13, Jobb-helg och Alla Hjärtans dag. Uscha!


Vem är den klantigaste personen på denna jord? JAG!

Har lyckas stuka foten. Tänkte att jag skulle gena så jag kom snabbare till jobbet. Vilket jag itne skulle ha gjort. Från och med nu så blir det den långa säkra vägen istället för kort och farlig!

My weekend

Ja då var man hemma igen. Haft sjukt roligt i helgen.

Torsdag natt: Satt mig på bussen kl 00.20. Syrrans kompis var också på bussen så hade nån att snacka med hela vägen.

Fredag: Kom fram kl 6 på morgonen och yrar runt på t-centralen i Sthlm. Kom iaf fram till Emelie och Pontus och däcka direkt i deras soffa. Sov 1 timme under resan då det är helt omöjligt för mig att sova på en buss eller tåg. Åkte sen till Solna Centrum ohc mötte upp Emelie på hennes jobb och vi fick och käka lunch. Sen gick jag runt lite och shoppa, inte alls kul att gå runt ensam. Sen orka jag inte gå runt mera så jag åkte tillbaka hem till Emelie och Pontus lägenhet. Sen blev det afterwork på en bar. Var riktigt trevligt. Sen hem och sova.

Lördag: Såg på skräckfilmer hela dagen och sen gjorde vi oss iordning för en natt på stan. Hamnade på en krog som heter The Ice på Stureplan. Så jäkla kul.

Söndag: Film hela dagen igen fram tills jag åkte hem vid halv åtta.

RSS 2.0