BLÄÄÄÄÄ!

Det luktar spya i lokalen, mår illa. Har haft feber hela dan och nu mår jag illa som fan. Uscha!
2 timmar kvar innan hemgång.

grattis till min lillasyster!

Var ute ganska sent igår, alldeles för länge. Kom hem till Madde kl 4.30 och börja jobba 7,30. Sitter nu här och samtalen bara rullar in och jag är ensam på mitt kontor.

GRATTIS ERIKA PÅ DIN 19 ÅRSDAG!!!!
SYNS SEN! KRAM KRAM


PARTY

Sitter hos Tess nu, dricker lite vin och lyssnar på musik, sen bär det väg till krogen. Möta upp Jessica, Viktoria och hennes kompis ute på Olearys.

Kan inte läga upp nå bilder för att dokumentera våra tokiga upptåg. Vi har sjungt karaoke som ärligt talat låter förjävligt.

Bye bye

Kaos

Total kaos på jobbet idag. Helt slut nu. Nästan 200 i kö då det oftast är 10 st.

Syrran kommer ikväll och umgås lite. Ska bli kul.

Åter till kaoset nu.

Träning

Vill börja träna, är så himla lat bara. Tycker att det borde räcka att man går till jobbet och hem. Men det hjälper inte att kilona rasar hahaha. Har bestämt med Jessica att vi ska gå och simma idag. Var faktiskt riktigt duktig för nå månader sen och simma nån gång per vecka så man kanske kommer igång med det igen nu då. Jessica nämnde månadskort som jag hade förrut, kanske ska skaffa det så jag måste simma.

Man måste nog lägga om matvanorna också. Inge mer choklad, vilket inte kommer bli så lätt.

Stockholm

Var ju i Stockholm i helgen. Hade verkligen jättekul!

Hoppade på tåget kl 14.42 och skulle vara framme kl. 18.30. Kom fram i Stockholm kl 22.30 efter en massa förseningar. Lördagen var vi och shoppade i Vällingby, hittade en jättefin klänning på rean! På kvällen hamna vi på Stureplan. Söndagen tog vi en promenad på Drottninggatan utan att vara så spec. sugen på att shoppa efter nattens bravader.

Ska jobba övertid två dagarna nu och känner att huvudet inte riktigt är med mig nu!
Ska få lite nya arbetsuppgifter och det ska bli jättekul att vissa av oss blir typ "befodrade" men det är inte alla och vissa klagar och inte gör nått åt saken, det är inte svårt att fråga varför inte de blir "befodrade". En person har klagat nu i en vecka dag ut och dag in. Orkar inte!!!!

Sen ska Maddes syster börja nu och då har hon suttit och lyssna lite på mina samtal idag. Jättekul det.

RSS 2.0