Helgen som vart

Ja i helgen har det vart filmhelg med syrran sen har även hennes kompisar vart med. Har varvat med kärlekfilmer, skräck och komedier. Hann även med lite tvättning igår + hittat nån som ville låna ut en mp3 tills jag åker om en vecka. Helt sjukt va tiden går snabbt nu.

Onsdag: Tvättning
Torsdag: Tvättning om det finns nått kvar att tvätta. Makinerna går så sakta där jag bor
Fredag-Söndag: Packning, städning, handla saker till resan... Fixa resväskan
Måndag: Stockholm
Tisdag: Kreta!!!!

Måste även se klart filmerna jag lånat!

Fredag!

Igår fick jag gå hem tidigare eftersom det inte ringde nått. Fick mycket uträttat, möblerade om i sovrummet, städa sovrum och badrum. Dock tänker jag inte bära upp saker på vinden, måste ha hjälp med det.

Ikväll kommer syster och kollar på film med mig och jag ska bjuda henne på lite käk och så.. Mysigt.

Skulle behöva tvätta imorgon kväll, får se hur det blir med det eller om jag väntar till tisdag.

hello

Ja ikväll blir det att städa lite i badrummet och försöka få iväg jättekartongen som parkerat sig i mitt sovrum, måste bara hitta vart man ska ställa den. Sen ska jag flytta upp saker på vinden är det tänkt. Får se om jag orkar bära upp det själv eller om jag väntar tills jag får hjälp.

Imorgon är det filmkväll, ska bli skoj ska göra enchiladas med kyckling, blir nog bra hoppas jag.

Nu får jag gå hem, rings inget och jag har saker att göra!

Lön

Ja då har man fått lön, inte kul då alla pengar går åt till fickpengar till Kreta, räkningar och mat!

En månad kvar till nästa lön!

!

Ja i helgen har jag inte gjort mycket, vart med syrran, kollat på film, vart i Birsta och vart hos mamma. Har ju jätteont i halsen men de säger bara att det är ett långvarigt virus :(
Tänkt att den ska försvinna innan veckan är slut.

Igår tvätta jag och när jag kom ner för att hämta tvätten så var tvättmaskinen med handdukar inställd på 30 grader. Är 200 % säker på att jag ställde den på 60 grader, för jag är väldigt noga med det och då är det nån som vart ner och ändrat.. Eller spökar det?

Har fullt schema de kommane 3 veckorna, Tvätta, packa, städa mm. Sen bär det av mot stockholm och sen Kreta!

......



Syster börjar oroa sig om flygkrascher nu efter en massa sådana som stått i tidningarna.

Erika, skräm inte upp mig!

3D

Igår hyrde jag och syster film det blev Resan till jordens medlepunkt, med 3D måste jag tillägga. Riktigt häftigt kan jag lova. Skrek till några gånger av att saker såg ut som de kom emot en. Detta är ett stort tips. Filmen var bra och ännu bättre med glasögonen till.

Sen kom Erikas kille hem med pizza vilket jag fick i min matlåda, riktigt nice,
Ikväll måste jag tvätta!

Nu är det bara 7 minuter tills jag börjar.....


Ingen rubrik

Igår efter jobbet for jag till Fläsian och mötte upp syster, la oss och sola en timme och sen blev det lite blåsigt så vi bestämde oss för att gå hem till henne och Assad och laga lite käk. Sen kollaed vi på lite TV sen kom Assad med pizza och sen åkte jag hem. Aldrig mer ska jag åka tvåan mot Bredsand, 2 skräckfärder på en dag inte bra.

Imorgon tänkte jag bosätta mig i hos mamma i Bergsåker i en helg, det är Selånger marknad och för första gången tänker inte jag gå på den på 23 år!! Ska ligga och sola om det blir fint väder. Skönt att syster håller mig sällskap större delen av helgen hoppas jag :P

Ne nu är min paus snart slut och dags att slita som en slav igen.

Biobesök

Jag kan säga det att jag sett en av de roligaste och bästa filmerna på länge nu: The Ugly Truth. Syster och jag var på förhandsvisningen igår och kan säga att man skratta i princip heela filmen. Sen är ju snyggingen Gerard Butler med och Katherine Heigl är så jäkla bra sen hade vi den andra killen som var ganska het faktiskt :P
 
Tråkigt för alla andra får ni vänta till september innan den släpps här i lilla Sverige.

Ikväll funderar vi att åka till pappa och Pernilla och hälsa på Thea, ska väl först kolla så de ska vara hemma.

   Ur The Ugly Truth

 Den andra killen :P
 

!

Ja i lördags blev det ju som sagt fest och hade riktigt roligt måste jag säga. Mycke grogg, Baja-päron och Jello-shots. Spela kubb. Vi tjejer var självklart överlägsna. Blev ett krogbesök efteråt, sen hem och somna gott i sängen.

Mådde ändå rätt hyfsat och la mig utanför och sola i en timme, fick lite färg och friskluft. Det var skitvarmt och 31 grader så man blev inte långvarig ute.

Igår kom Tess bort mellan åskskurarna och vi babbla hela kvällen om allt och alla. Såg på lite tv och sen somna man död i sängen.

tröttttttt

Nyss kommit tillbaka från skogen, plockat 5 liter blåbär jag mamma och syster. Fyfan va trött jag är nu, behöver nog sova innan jag ska bort till Tess och fixa håret. Men först av allt måste jag hem, hoppas på skjuts men annars är det bara att sätta mig på bussen hem och duscha.

Lugn fredag, inte lugn lördag

Fredag igen då, ska inte göra nått speciellt, blir hemma ikväll. Kanske rensa lite skit man inte behöver + kanske tvätta, se på nån film och vila upp mig inför imorgon.



Vem är du i Sex and the City?

Vi sitter nu och kollar på Sex and the City-filmen och diskuterar vem vi är mest lik i personligheten. Jag är nog mest lik Charlotte medans Tess är enligt henne mest lik Samantha och det håller jag med om. Vem är du?


Ugly Truth

Jag har ju fått mail om förhandsvisningen på The Ugly Truth med Kathrine Heigl och min snygging Gerard Butler. Älskar båda skådespelarna tror att denna kommer vara jättebra. Syster har iaf vart och hämtat ut dem så den 11/8 får vi se om den är lika bra som jag förväntar mig.


 

what to do?

Ja fest på lördag som det känns som man är tvingad till, itne större lust men ligger bara 100 meter från mig så det är ju bara att gå hem men det är ju allt folk jag annars umgås med som ska dit så jag tror att det blir jättekul som vanligt.

Ikväll ska jag till tess och söka efter nått att ha på mig till festen. Kris i garderoben och nya partyoutfits måste inhandlas när vi är på Kreta.

Sen idag gick brandlarmet och alla sitter kvar och väntar på att nån ska stänga av det. Tänk om det skulle börja brinna då sitter vi nog kvar här på våra stolar kan jag lova haha.

Vansinnig

Hela dan har datorn inte vart min vän, bara krånglat. Gick ner vansinnig till chefen och sa: Jag behöver en ny dator!
Och det fick jag och den går mycket snabbare, är jättelycklig nu! :)

Var nära på att kasta ut den genom fönstret.

pass ordnat..

Igår fixa jag pass, blev rätt nöjd över kortet och så..
Jag ska införskaffa mig ett par tygskor som jag ska gå ut till resan. Man får be till gud att man inte få skavsår.
Ikväll vet jag itne vad det blir, ligga i soffan och lata mig låter rätt nice tycker jag.

Santorini

Har ett bekymmer som jag självklart säger till min vääldigt förstående syster:

Santorini, 3 sätt att komma upp till byn Fira från hamnen:

Sandra: haha det står så här, gå 587 trappsteg, åk på en åsna eller åk linbana
Sandra: 1. jag går itne så många trappor upp, 2. åker inte linbana gärna  3. jag tar åsnan!
Erika: vafan vi ska åka linbanan en gång iaf! SLUTA NU
Sandra: ja då det kan vi men åsna en gång
Sandra: det står så här utsikten känns kittlande och läbbig, nästan som att åka berg-och-dalbana
Sandra: du vet vad jag tycker om detta!
Sandra: jag tar åsnan
Sandra: får se hur snabbt det går och om nån har dött
Erika: hahahahahahahahahhahahahaha XDXDXDXD!!!!!!!!!!!

Ja det är väl självklart att jag tar den stinkande åsnan upp för 587 trappsteg än att dödsstörta ner i medelhavet! Erika du kan ta din linbana jag tar åsnan upp!

...



Nu är resan betald.

Kreta here we come!

35 dagar kvar

Helgen

Jag har som sagt fyllt 23 jordsnurr. Detta firade vi med fest hos mig. Hade jättetrevligt, singstar, go mat, trevliga människor. Fick pengar till resan, knivar(Tess som klagar på dem så jag fick nya av henne), solskyddsfaktor och likör av arbetskamraterna. Nu på morgonen skulle jag på banken innan jag börja men självklart öppnar de 10, får springa på pausen istället. Sen ska vi betala resan idag.

Igår hyrde jag Mamma mia och kollade på omgivningen då vissa delar av filmen utspelar sig i Grekland. Åkte även till faster och en sväng till mormor och morfar.

RSS 2.0