Grillmästare Sandra

Var riktigt sugen på kött elelr grillspett, men det blev hamburgare. Så vi satt  igång grillen och åt riktigt goa burgare. Fick mycke komplimanger för den goda maten, även fast bröden var svart som kol. Sitter nu och kolla på Gossip Girl. Även fått förfrågan om att gå på Olearys men ingen lust ikväll.

image95  Chase Crawford från Gossip Girl, sååå snygg. Kan han inte komma till mig eller nån som ser ut som han iaf.

Party all night long!

Igår blev det utgång med Diana, Vickan och Jessica på Oscar, hade verkligen jättekul. Ikväll har jag övertalat Pernilla att vi ska grilla och jag är grillmästaren!! Såg även igår Mårten Andersson, ståuppkomiker och halva Timrå ik.


What happens in Vegas!

Var på bio igår med syrran och nå kompisar till henne, vi såg What happens in Vegas! Den var faktiskt riktigt bra fast jag inte gillar Ashton Kutcher. 

image91

Collage a la Thea!

Fortsättning på kulturdagen(Pernillas kort):



Sen min favvobild, dock inte från kulturdagen:



Visst har jag världens sötaste syster!!!

Kulturdag


Slutar nu!

Slutar kl. 11 idag hehe. 2 samtal sen kl 8. Ringer inget så de skickar hem folk nu.

Sen ankomst!

Vakna imorse av ett sms kl 7.30. Flög upp ur sängen då jag såg tiden, tusan jag började för en halvtimme sen!!!!!!

Ska ge ut ris och ros:

Dagen ros: Madde, för hennes sms

Dagens ris: Min alarmklocka som inte har ringt kl 6 som jag knappat in

image69

Idag Theas kultur dag på dagis kl 15. Utklädning om man själv vill då det är Astrid Lindgren Tema. Kanske man ska komma som:

image70

Passar mitt hår för dagen!

lön!!

Nu har jag fått min efterlängtade lön!!!!! Och i tid till min lunch!

Helvetesjobb!

Ja än har det inte kommit in nån lön på kontot! De säger vissa får den idag men kanske imorgon. Är så jävla förbannad ni kan inte ana. Sen kommer de med glass till oss som om det ska vara nån jäkla kompensation. Vi har kollat upp att får vi inte pengarna inom 5 arbetsdagar så kan vi få skadestånd för det. Men jag måste ju ha mat!!!!!!
Funderar starkt på att sluta nu men måste ju kunna betala räkningarna, men här känner man sig inte säker på att man får nån lön hädanefter! Fattar inte hur företaget kan anställa en massa nya och kan inte en betala ut lön till de som redan jobbar här. Vi måste kontakta facket och kolla vad de kan göra.

Sitter och kolla på One Tree Hill säsong 1 nu och försöker varva ner. Tänkte åka till pappa sen ikväll och sova där och umgås med Thea. Sugen på lax, potatis och hollandaisesås!!! Gott va??

Kollar kontot två gånger i timmen och hoppas pengarna ska trilla in.

Morsdag!

Kom hem ca 3.20 inatt och börja jobba kl 9. Så har itne sovit spec. länge och vaknar upp med en sjuhelvetes huvudvärk. Men helt klart rolig kväll. Sitter nu på jobbet och har frossa och ska springa och ringa mamma då det är morsdag idag samt undra hur det var på Rod Stewart konserten som var på IP i lilla sundsvall. Hörde att han var på Coopers och olearys igår på dan!!!! Fan att man missa det!!!!!!!

image68 Älskar dig mamsen!!!!

Sluta ring!!!

Började kl 9 och har nu kl 12,36 tagit 53 samtal. Det är vad man brukar ta totalt på en vardag, SLUTA RING!!!! Det brukar aldrig ringa så här mycket på en helg! Huvudet känns som det exploderar. Måste på systemet och hem en sväng, sen ut och käka med Madde och gänget, sen schlager och förfest med singstar och buzz.

Vart tusan är min lön???

Ja min dag har inte börjat bra. Efter att ha vaknat upp och känt sig som en zombie så vandrar jag upp på affären. är så glad att ha pengar på kontot och står i kassan och det värsta jag vet händer: KORT MEDGES EJ!!!!!

Ville mörda nån, springer iväg till bankomaten, TEKNISKT FEL! Tänkte va fan är detta, hade matvaror på COOP som jag måste hämta ut och hade ingen lust att gå till jobbet, men vad har man för val. När jag sen kommer till jobbet så säger Madde att hon inte heller fått nån lön och då visar det sig att ingen på hela jobbet fått lön idag! LYCKAT! Men de säger att pengarna ska komma under dagen. Så man hoppas på det annars blir det  ingen mat idag, och ingen utgång imorgon. Siter nu och kolla kontot varje timme, ska ju åka och storhandla med Gunsan idag, suck.

image67

Kvaltävling nr1

Kvällen igår var tråkig, fanns inget på tv:n så jag valde att se på kvaltävlingen av ESC 2008, ingen Charlotte men man måste kolla in det så kallade motståndet.

Skrattretande vad dåliga låtar och skämt till artister som Europas länder skickade.
Dessa är vad som gick vidare till finalen haha, några hyfsade men några, vad är det rätta ordet???!!! RIKTIGT DÅLIGA

image66


Norge: Lät ju rätt bra på det lilla jag nu hörde. Klar finalist.
Armenien: Kommentatorernas favvo de sa att hon var en korsning mellan ukrainas vinnande bidrag får nått år sedan och Elena Paparitzo(eller hur man nu stavar) men detta var skit. ingen bra röst eller låt.
Azerbajdjan: änglar och djälvular på scen men annar dåligt
Bosnien-Herzegovina: Kommer inte ihåg men det jag vet att låten var dålig.
Finland : Ingen Lordi, rock på finska, tveksamt
Grekland: Idolvinnare utan röst och var inge bra över huvud taget
Israel: Satt och fundera är det en kille eller tjej? Det visade sig vara en kille med tjej röst, inget för mig alls.
Polen: Tjej med lite mycket brun-utan-sol och blonderingsmedel
Rumänien: bra duett, kommer att gå långt
Ryssland: på 2 m2(2 kvadratmeter alltså) så står en hårig violist, en väldskänd konståkare och en ful kille som inte har så jättebra röst. Det roliga var att se hur konståkaren åker runt på den lilla fläcken och att alla får plats men det var det enda bra med denna låt.

Nästa gäng kommer imorgon. Då med Charlotte i spetsen.

Back to work.


Eurovision Song Contest 2008

Allt försvann som jag hade skrivit!!!!! Ahhhhh!!!! Får börja om:

Ja ikväll börjar kvaltävlingarna för Eurovision song contest 2008, Charlotte är inte med detta kval utan på torsdag om jag inte minns helt fel. On Saturday is the big finale... Heja Sverige och Charlotte. Det lutar åt förfest och melodifestival sen krogen, men lilla Sandra får inte dricka så mycket då hon börjar kl 9 på söndagen, ingen vill ju byta pass då heller.. Försökt men utan resultat.

Hemgång om 10 min! Kan inte maten laga sig av sig själv när man kommer hem att man bara trycker på en knapp så står maten där sen. Låter som en bra uppfinning eller hur??

Ny vecka, all work and no fun!

Idag börjar första jobbdagen av 7 i rad.
Men det som känns bra är pengar på kontot på fredag! Madde pratade om att gå ut då men jag börjar kl 9 på lördagen känns inte lockande att kliva upp då men ska kolla om nån vill byta pass. Såå pleease... Nån vänlig själ byt med mig!

Ska kolla om nån vill åka och storhandla med mig, har en låååång lista med saker som måste bunkras upp inför denna månad haha. Ska även köpa mina frön, en grill mm. Ska även köpa nå ljuslyktor som ska vara i fönstret, sen tavlor och såna IKEA-klisterblommor.

Cykeltur och blåsbubblor!

Idag vaknade jag kl 9.30 och har då sen igår fått för mig att cykla bort till nacksta. Tro mig jag ville bara dö när jag kom fram, dålig kondis.

Har precis vart ute med thea och blåst blåsbubblor vilket hon tyckte var jättekul. Men roligast av allt var att skumma i handfatet. Bilder från dagen hittills:







Sen igår fick jag Erika och Nicke jättefina arband som mamma pysslat ihop på rehab!
Love it!!!!
Nickes och mitt kommer nedan!





Odling!

Har fått för mig att jag ska odla kryddor. Basillika, dill och gräslök är jag inne på nu. Hoppas de inte kräver så mycket underhåll annnars är de stendöd ganska snabbt. Ska verkligen försöka med detta, hur svårt kan det vara??


image54 image55 
  Gräslök                          Dill                            Basilika  

Får se om jag kanske hittar nå mer roligt, blev tipsad om citrongräs. Men kom gärna med mer förslag vad man kan odla inomhus!


DET SNÖAR!!!!

Idag den 14 maj och vi står ute på våra dagliga rökpauser(jag röker inte vill jag tillägga, det är Madde) och vi står och diskuterar vädret. Hon berättar att hennes pappa säger att det ska snöa nån cm idag, och tro på fan att 1 minut senare så kommer snöflingorna! AHHHHHHH!!!! INTE NU!!!

image53


Mamma kommer hem idag för alltid. Så kul.


Löneförhöjning!

Idag har jag fått reda på att jag fått löneförhöjning! JIPPI!!!!!


image52

Mat för gudarna

Idag har jag och mamma (eller jag gjorde nästan inget alls förutom att ta noteringar hur man skulle göra :P) lyckas laga sån gudomligt god mat: lax, potatis och sås.
Bland det godaste jag ätit på länge!
Mamma åker tillbaka idag till Härnösand för att sen komma hem permanent nästa vecka.



Igår så gick jag på en promenad upp till norra berget. Får börja promenera mer hädanefter riktigt skönt faktiskt. Men vi börjar smått med att gå till jobbet varje dag sen får man se vad man hinner med.

Sen på kvällen iväg till Tess där vi grilla kött, åt potatissallad och drack lite vin, sen förfest och en väldigt kort sväng ut på krogen, en hel timme. Sen hemgång, då nån var lite väl ostadig på benen, inte var det jag iaf, tur var väl det.

Imorgon åter till jobbet och en ny vecka av film/serietittande på arbetstid förmodligen, om inte folk börjar ringa igen vilket man inte hoppas på. Hehe.

Solsken

Det är solsken & varmt och vem är ledig idag: JAG!!!!! Sugen på glass :P

Idag kommer mamma hem fram tills på söndag!

Imorgon blir det grillning hos Tess, dricka lite vin.

Beslutsångest

Lillasyster Thea har feber ville ju åka dit och hälsa på, har 10 min och bestämma mig om jag ska åka dit och sitta lite vid datorn och se om nån vill umgås med mig :P eller åka hem och vara helt ensam, se på nån film eller nått. Suck. Beslutsångest.

Slutar nu, så hejdå.

image50

Spindlar!!!

Igår var det filmkväll igen, indisk mat med syster som sällskap. Vi började se The Grudge 2, men Erika var så rädd så den stängdes av efter en halvtimme ca. Sen blev det en kärleksfilm The last kiss, den var väl sådär. 

Efter de så börja vi se Criminal Minds på tv när jag fick syn på min största skräck: EN SPINDEL!!! Vettskrämd och ber Erika ta bort den, men hon säger bara vänta ska bara se klart på programmet, ser spindeln klättra på väggen, kände hjärtat slog. Sen när det är slut så slängde hon ut den igenom fönstret, såå lättad.



Jobbar till 22.30 idag, och det ringer inget alls. lååång kväll men får chansen att kolla på lite film och serier :P

bye bye

Back at work!

Måndag! Idag är första dan på jobbet sen sjukskrivningen. Allt är så svårt, man glömmer en nästan allt, men det sitter i ryggraden och snart kommer man igång igen.

-Välkommen till Telenor, det är Sandra.

Men massa nya på jobbet, nästan bara killar, hehe. Hoppas nån är snygg, får sitta här och spana på dem haha.

Gårdagen spenderades hos mamma i Bergsåker, sen åkte jag och Erika på Max och käka lite, hyrde film och åkte till mig, med var också Erikas nya ragg :P. Trevligt! Det blev först en skräckis/thriller "Return" eller nått hette den, inge bra alls.
Sen åkte Erikas ragg hem och vi fortsatte med en kärleksfilm som var så myyysig "Crazy in love" med Josh Hartnett, han spelar autistisk, man log hela filmen. Helt klar godkänd kväll.

Senare ska vi äta lite indisk mat och fortsätta se på våra filmer.
Erika, du lagar maten!!

Ha en trevlig dag, för det ska jag!

Party party

Var på 50-årsfest igår. Det var såååå kul. Trubadur, mat och roligt folk. Massa gott att dricka: vin, drinkar, snaps m.m. Bilder har jag men kan inte lägga upp dem nu. Sen blev det en sväng på olearys som var skittråkigt. Dålig musik.
Efter det så hade jag och Madd så ont i fötterna att vi gick barfota hem till henne och satt och prata innan vi somna.

Nu är mamma hemma fram till kl 18. Roligt att ha henne hemma.


Vad hände och vad ska hända!

Ja då var sista april över. Hade förfest, dansa, drack och hade jättekul. Dagen efter så  ville man bara gråta då hela lägenheten såg ut som en bomb slagit ner. Glassplitter och sovande fyllon i vardagsrummet, fulla köket med disk och några hundra mindre i plånboken. Och inga brasor blev det heller. Sen hade Madde glömt nycklarna till lägenheten hos mig, vilket vi inte visste då så jag fick igenom hela lägenheten utan att hitta den. Bad till slut alla kolla runt och där låg den i Maddes väskan på köksbordet, hade inte alls sett den eller inte vetat att det var hennes.
 
På krogen blev jag knuffad, så jag världens största blåmärke, gör så jävla ont.

Sovit hos pappa nu och sett på lite serier och imorgon är det dags för ännu mera fest, jag och Madde ska hjälpa till att stå i baren, eller rättare sagt under, skoja bara!! Hennes mamma fyller 50 år så det ska bli jättekul.


image47

RSS 2.0