Greek

Igår efter jobbet gick jag bort till faster på bingon och spelade ett spel och vi var 4 som skulle dela och en av de andra vann och jag fick då 125 kr utan att göra av med en krona. Sen gick vi och sola.

Ikväll ska vi ha grekisk kväll, dvs grekisk mat och  nått gott att dricka. Jag, Erika och Tess blir det.


Never again!

Ska aldrig dricka mera! Trött och fyllefrossa.

Hade dock jäkligt kul.

Fest

Min fundering idag: kommer jag orka parta ikväll. Så sjukt trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Känner att jag börjar piggna till efter att ha gått runt lite och druckit lite choklad. Så sen ska jag till Ewa och sen ska vi till Diana.

Till lunch åt vi på Saigon, kinamat som ligger bara tvärs över gatan, riktigt gott.

Ha en bra kväll allihopa.

bye


King kong?

Min kollega hade precis ett samtal om utlandspriser och skulle säga vad priserna var i Kina, Vietnam och Hong kong. Hon berättar om Kina, Vietnam och ska infa om Hong kong när hon säger priserna i King kong är... När hon la på så skratta vi så tårarna nästan kom. hon hade till och med skrivit King kong på ett papper för att komma ihåg länderna hon skulle kika upp.

Zombie...

Ja en till morgon i komaläge, fyfan detta är hemskt, är inte van vid detta.
Ja idag slutar jag kl 16 så ska in på stan träffa Ewa och köpa lite vin tills imorgon, då vi ska till Diana på fest.

Ikväll har jag bestämt att jag måste ta det lugnt, blir tidig kväll så jag åker till pappa och ser på lets dance-finalen med pernilla. Ska ju jobba hela helgen, inte nått man ser fram emot kan jag lova er.


Glömde skriva att jag har en dator tydligen. Innan min kusin flyttade ner till huvudstaden så bodde hon hos mig och tydligen så fick jag hennes dator har haft den i ca ett år hehe. Har köpt en extern hårddisk då minnet på datorn inte är det bästa och nu har jag 500 gb. Nice.

Hoppas på en lugn dag på jobbet idag, igår satt vi tilloch med och spela sänka skepp. Idag skulle en annan kollega ta med "Vem där?" om ni kommer ihåg det spelet. Så jag och Mikaela( min bordsgranne) har nått att göra om det blir lugnt i helgen.

Tack förresten till Erika som ställer upp och fixar vårat hår på lördag.

Ne nu börjar det ringa så bye


He's Just Not That Into You

Ja igår efter jobbet blev det en sväng till Birsta med Erika och Tess, hitta inget speciellt. Sen åkte jag och Erika på bio och såg Dumpa honom, faktiskt bra men vi missa eftertexterna/efterscenerna då vi skule missa bussen, vilket vi gjorde ändå. Dålig översättning av filmtiteln är det enda jag kan säga!

Idag efter jobbet så ska jag och Ewa gå en sväng på stan, köpa lite vin tills i helgen. Är sugen på att färga håret, börjar bli ljust i hårbotten nu. Är så himla trött. Ska nog gå och hämta en sked och äta min risifrutti nu.

Bye

Pengar igen

Ja idag fick man in lite pengar på kontot, riktigt nice måste jag säga. Så om en timme bär det av ut till Birsta för lite shopping. Efter Birsta så ska jag och syster se Dumpa honom på bio. Imorgon börjar jag 7.30. kommer vara hyfsat död men slutar då kl 15.30. Sen ska jag med Ewa och fika och gå lite på stan. Skoj skoj.

Åter till att städa ett äckligt tangentbort jag fått.

Bloggar från nya lokalen

Hallo nu sitter jag och skriver in nya jobblokalen. Jättefin. Vågar mig däremot inte runt då jag kommer gå vilse. Känner  mig både positiv och negativ inför detta pga vissa orsaker.

Det snöar förresten, deppad, hade förväntat mig vår nu. Vill itne ha nå mer vinter.

I helgen så har jag suttit barnvakt åt Thea. Mysigt och jobbigt. Jag gjorde hamburgare till middag men Thea ska ha pannkaka och det vill inte jag ha så bara att ställa sig och laga massa mat :( Allt för henne.

Nu ska jag jobba

Mamma

Idag precis ett år sen mamma blev sjuk. Kom precis på det när jag städa ihop här på jobbet och kollade kalendern. Sjukt att det redan gått ett år.

Älskar dig mamma!


The list

Tess och jag har gjort en lista över saker vi ska ha gjort inom ett år:

Gå på krogen utan bh
Kyssa en främlig nykter
Planera flytten till grekland
Skriva upp allt man inte förstår på en dag
Göra en kontaktannons (internet räknas inte)
Leta reda på allt smink man har hamma och försöka sminka sig så fult det bara går och även knäppa massa kort
Gå på krogen nykter och vara det hela kvällen
Äta saker man aldrig provat
Tjuvlyssna på någon
Skriva ett brev till en främling
campingsemester
vara duktig att träna innan grekland så man blir fit ;)
göra en scrapbook

Tess blogg


Tess har skaffat blogg kolla in den här:


teass.blogg.se

Fredag

Fick sjukt ont i huvudet igår till den grad att jag inte orka jobba. Gick hem, käka och somna och sov i 13 timmar!!! Från sju på kvällen till kl åtta imorse. Känner mig inte riktigt kry nu heller men har utbildning och lite att göra innan flytten här på jobbet, hade gärna stannat hemma och vilat upp mig, känner nog en förkylning på ingående.

Ska ta det lugnt hela helgen, se på lite film och så..




Kalimera

= Godmorgon

Detta är det ord jag lärde mig på grekiska efter vår språkkurs igår. Hehe.
kan även säga :
Godkväll
Ja
Alla månader

Avancerade saker kan jag lova. Det var så himla svårt då de pratade alldeles för snabbt och tog hela meningar och flera saker samtidigt så det blev helt snurrigt. Tess ska på bibleoteket och kika vad de har där. Vi har ju tid på oss.

Snart flyttar vi till nya lokaler med jobbet, mitt inne i stan. Flytten sker på måndag. Ska bli skoj.

Undrar vad man ska käka ikväll då.

Sen igår fick jag idén att jag ska göra en scrapbook, ska köpa allt på onsdag el. torsdag. Sitta och pyssla och lägga in foton och så. Tess börja redan igår, jättesöt rosa liten bok. Har mina planer för min, hoppas bara att det går att göra så det inte blir jättefult.

Ne nu är pausen slut och åter till jobbet.

Adios

For my sister

Erika kolla in denna länk. Andra får självklart också kolla. Kolla hela tiden. Säg vad du tycker syster.

http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=27353

Tagen på bar gärning!

Har precis bevittnat kattsex mellan Sessan och Rasmus. Säger åt tess att kolla ut i hallen och där sätter Rasmus på Sessan. Hon ser riktigt glad ut just nu, Sessan alltså.

Nu håller vi på med en lista över saker vi måste utföra innom ett år. listan kommer snart.

Godnatt

Träning

Ska köpa en crosstrainer denna månad.

Helgen

I fredags så blev det Lets Dance med Jessica, käka lite mat och hade fredagsmys.

I lördags så åkte mamma, Erika, Thea och jag ut till Birta för lite shopping. Sen middag hos mamma, jättegod kycklinggryta. Sen åkte vi till pappa och spela guitar Hero och såg melodifestivalen.

Lugn helg dvs. och inte mycket som hänt.

JAG DÖÖÖR

Herregud folket! Hur fan röstar ni som! Nog för att jag inte hejade på nån då alla var skit men detta är katastrof. Bästa låten kom 3:a. Vi kommer inte ens förbi kvalet i Eurovision.

Koma

Känner mig i komaläge just nu. Ska efter jobbet dvs om en kvart åka med Jessica och köpa mat och sen hem till henne och se på Lets Dance, har dock inte följt mer än de 5 minutrarna av hela serien jag sett med Pernilla.

Nu har jag gett upp för dagen. Har gjort mitt jobb och nu får alla andra försätta slita.

Har fått ett erbjudande här på jobbet men vet inte om det är värt det. Vet inte alls hur jag ska göra.

Imorgon ska jag till Pernilla och se Melodifestivalen och spela Guitar Hero, måste slipa mina kunskaper så jag vågar spela med Erika som tycker jag är dålig :( Fast jag tycker inte att jag är så dålig som hon tycker.

Bye och ha en trevlig helg

Ten inch hero

Har sett en film som  heter Ten Inch Hero. Såg den för att jag älskar Jensen Ackles(sååå snygg) som är med i Supernatural. Filmen var jättebra och rekomenderas starkt, den fick till och med Tess att få ont i hjärtat hahaha. Romantisk komedi just i min smak.

Idag har det vart en lugn dag och bara 2 timmar kvar.
Smått trött och vill hem och se på film.

Tänkte fara till pappa och Pernilla och spela Guitar Hero och se Melodifestivalen, jag ser bara finalen orkar inte med en massa deltävlingar.

Till och med kusinen har skaffat blogg så vill ni läsa om hennes liv i Sveriges huvudstad så gå in på:

emelieelindgren.blogg.se


Grekland

Jag och Tess diskuterade igår att båda är jätteless på all snö och kyla i detta land och att man skulle kanske åka till Grekland, sen sa vi att man bara ska boka en enkelresa ner och se när man kommer hem, jobba lite och så.

Problem 1: jobb, kan lösas genom tjänstledighet
Problem 2: lägenhet: kolla andra hand, vill inte säga upp den.
Problem 3: Måste spara pengar

Alla som känner Tess vet att när hon gett sig fan på nått så gör hon det också och båda är verkligen sugen på att åka. Bara testa på, annars är det bara att åka hem igen.


Dagens Ordspråk

Dagens Ordspråk:
Man bör aldrig skämmas för att erkänna att man har haft fel, för det betyder ju att man är klokare idag än igår.

Gran Torino

Har sett en jättebra film på smygpremiären av Gran Torino. Var tveksam och i slutet på filmen så var jag ganska chockad hur bra den egentligen var. Pappa, du måste se denna.

Har som ett mål i livet att få Tess att gråta av en film. Hittills har det gått skit och nu har jag hittat filmen som kommer att få det att ske!!!  Aurore heter den och ska vara jättesorglig.


hjälp!!!!!!!

Ont i huvudet efter en jäkligt kul gårdag och som vanligt är förfesten roligare än krogen. Festa med kusinen och Ewa.
Kan knappt röra mig eller kolla i i dataskärmen pga huvudvärken. Uscha.
Jag vill bara hem och sova

Festhumör, vart är du????

Ikväll ska jag möta upp Emelie och Ewa och iväg på fest. Ska bli riktigt kul vi tjejer.
Sitter nu och lyssnar på musik för att få igång partyhumöret.
Snart slutar jag och jobba och det ska bli skönt har vart en lång dag.

Grattis Emma till din dotter som föddes igår, lilla Amanda.


Arg som ett bi

Imorse så klev jag upp kl 7, helt slut och ville bara somna om igen.
Kliver iaf upp och 7.33 går min buss, går ut 7.25 då bussen som går lite som den vill. 7,26 kommer jag nästan upp till busshållplatsen och bussen åker förbi. Denna jäkla buss har orsakat sena ankomster ett antal gånger och nu ska jag klaga till Dintur. Man ska inte behöva gå ut 10 min innan bussen går för att vara hyfsat säker på att man inte kommer att missa bussen.

Uscha vad less jag är nu.
Förbannad!

Dagens ordspråk:
Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig.
Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.

.

Glömde säga att Tess har skaffat världens sötaste katt, Sessan heter hon, en liten lurvig sak.

hello

Snart kommer du upp Emelie, ska bli jättekul att träffa dig. Dock ska man jobba hela helgen men man får göra det bästa med den tid man har.

Dagens Ordspråk:
"Lyckan ser alltid liten ut när du håller den i dina händer, men släpp den, och du inser genast hur stor och dyrbar den är."

Gyllenbrun :P

Igår var jag och faster och solande, sjukt varmt. Höll på att smälta bort efter en kvart. Lite mindre vit nu iaf. Sitter på jobbet nu och försöker läsa den femte boken av twilight- serien på nätet när det blir lugnt.

Dagens ordspråk:
Godhet gör förvisso inte människorna lyckligare än lycka gör dem goda.

Redbull

Sitter och jobbar  när nån ställer en Red Bull på bordet, tänker väl att nån kommer och vill snacka och brevid står en tjej jag aldrig sett med jättemånga Redbulls som de delar ut. Skumt. Det är dock bara tacka och ta emot hehe.

Snart hemgång.

Helgens bravader

Var ju som sagt ut i fredags med tjejerna, förfest hos Anna med thaimat, massa shots och singstar. Sjukt kul. Har dock inga bilder.

Åkte på lördagen till pappa och var med Teha. Hon har för första gången sagt att hon älska mig.
Erika!! : Thea sa att hon älska mig före innan hon sa det till dig hehe :P

Sett på en massa filmer med, sett klart Benjamin Buttons otroliga liv, den var bra fast väldigt lång. Ikväll hade jag tänkt att se Changeling. Sett halva och tänkte se klart resten idag. + What i like about you som jag börjat sett alla säsonger av.

Har även vart och hälsa på mormor på sjukhuset. Krya på dig mormor,

RSS 2.0