Grattis till pappa!

Altt började med att jag och Tess går och köper present åt pappa sen går vi iväg på en lägenhetsvisning och lägenheten har inte ens en frys eller ugn. Hur klarar man sig då???

Sen kommer vi på att vi är sugen på lite cider och far ner till systemet. Sitter och kollar på Sex and the City-filmen när telefonen ringer. Pernilla: - Vill du höra lite skvaller. Ja säger jag och tror att det ska vara nå kul men inte! Mår lite skit idag efter att ha druckit lite mycket igår och uscha vad less jag är på allt.

Nu ska jag börja jobba.

Grattis till pappa som fyller år idag!


Sängkamrat!

Får en sängkamrat inatt. Lilla älsklingen Thea kommer och sover över! Ska bli mysigt om hon nu somnar tiiiidigt!

Onsdag

Har denna vecka vart lite med syster och spelat Guitarr Hero och jag är världens uruslaste människa på det spelet, finns ingen värre garanterat.

Ska nu få min hyresvärd att stå för kostnaderna att tapetsera/måla om mina köksväggar då förra hyresgästen orsakat stoooora fettfläckar där.  De säger bara att de håller på att kika på det och att jag får avvakta. Har funderingar om färg. Sugen på brunt,men jag vet inte då jag har bruna fondväggar i vardagsrummet och vill inte ha samma. Sen kanske vinrött. Kommer bli förbannad om de nekar mig då det inte är mitt fel.

Ikväll blir det att göra iordning nått gott att äta sen kolla på lite tv kanske, det är faktiskt Medium som jag har missat ett antal avsnitt av.  Imorgon är jag ledig men på eftermiddagen ska jag följa med Tess på en lägenhetsvisning i Haga.

Pappa fyller år om två dgr så nu är det jakt på födelsedagspresent, vet vad jag ska köpa. Hoppas han blir nöjd.

Pratade nyss med syster som ska komma med en kompis och rota efter kläder till Haloween, även att de ska vara horor, känns ju snällt Erika och tro att jag har sånt i min garderob. Haha.

Fredag äntligen!

Igår var jag och storhandla med Gun och har nu mat hemma

Köpte även Sex an the City-filmen som man nog ska kolla in ikväll. Tess kommer förbi efter jobbet så man får lite sällskap.

hejdå och trevlig helg

Naked!

Igår kväll gick jag bort på affären och sneglar bort mot grannens fönster vilket är till badrummet. I vårat hus är det frostat glas till badrummet och man har persienner så folk inte kan se in.
Men min granne hade inte dragit ner sina persienner och stod nu och duschade för hela världen att se, lite suddigt pga att det var frostade fönstret och när jag kom tillbaka stod han fortfarande där.

Har fått min lön idag känns jäkligt bra faktiskt men långt till nästa lön. Idag ska jag och Gunsan ev. åka och storhandla. Ska bli skönt att få lite käk i kylskåpet och frysen.

Pernilla ringde idag och ska bjuda alla syskon på middag. Trevligt trevligt. Frågade om det var nått speciellt och på henne lät det som det var nått jag lömt så jag säger: Just ja pappas födelsedag!
Kom på samtidigt att det inte är förrän nästa vecka vilket jag precis innan konstaterat i almenackan! Men tydligen så var det inte nått speciellt.

Sitter nu här på jobbet och gör inte så mycket, då  samtalen inte direkt trillar in. Äter lite polkagrisar, löser lite korsord.

Bye bye

Money money money!

Ja, lönen hela 2 dgr i förväg, ganska najs då man är pank men långt till nästa lön.

Gick in på syrrans blogg och hon har världens gulligaste pojkvän kolla in earika.blogg.se och kolla på pizzan!!!

Alla på jobbet börjar prata om sex. Sexuellt frustrerade någon? Sen har jag beställt uppumpande läppglans och nu är alla tjejer uppumpade här haha.




Helgen

Ska jobba i helgen och hade tänk ta det lugnt. Jessica skriver nu och vill att jag följer med ut. Tur att man har vin hemma då. Lugn kväll/tidig kväll!

Party med syster

I lördags skulle jag och Tess sricka lite vin och sen gå ut, lyckades övertala syster att komma och öra os sällskap men hon skulle egentligen åka hem till killen när vi åkte in till stan. Men fick med syster till krogen och olearys!

HELG

Nu är det äntligen helg och jag slutar jobba om 45 minuter.
Försöker få syrran att komma och dricka lite vin, eller vad hon nu vill dricka. Sen blir det utgång med Tess och ev. syster vi får se. Sett 90210, supernatural och nu ser jag på ugly betty. Verkligen trött nu. Lägga mig i soffan och kolla på lite tv och sooova!!

Syster snälla följ med!!!!

Party party med:

  
                  Tess                         Jag och Erika

Skor!

Har vart sjuk hela helgen och idag tyckte jag att jag behöver nya skor! Så det blev ett par svarta stövlar.

Nu ska jag fortsätta umgås med Thea som sitter och kolla på Pippi Långstrump. Kul va?


RSS 2.0