Åter hos mommi!!

Har vart hos mamma idag! Hon är vaken nu. Men hon är jättegroggy på medicinerna och att hon nyss vaknat efter en vecka. Hon rörde sig jättemycket. Men läkarna och sköterskorna är osäker om hon förstår vad som händer och om hon ens vet vilka vi är, ingen vet säkert. Svullnaden är också nere, hon ser ut som mamma igen. Saknar dig så mycket. Imorgon så ska vi kliva upp tidigt och äta frukost och sen tillbaka till mamma och se hur hon mår nu!

Var på olearys i umeå och såg Timråmatchen. Vi vann!!!! Hv71 gjorde mål typ 1 sekund efter matchen avslutades. Men målet var inte godkänt tack och lov annars hade det blivit förlängning. Pust!!!

Nu ska jag äta lite och sen gå och sova.

Bye bye


Scrapbook!!

Jag och Erika var på stan idag och köpte en fotoskrivare och massa scrapbook grejer som pennor, klistermärken, lim, fotopapper mm.
Mamma ska få den efter jag och erika pysslat klart.

 






       Jag                  Niklas



             Erika                Jag & syskona


Pyssel pyssel.

Umeå imorgon.

Hejsvejs

....

Idag så frågar Pernilla när jag vaknar om vi ska ta en sväng på stan. Svarar vet inte kanske. Sen går jag och duschar och kommer tillbaka in till köket och frågar: Pernilla ska vi gå på stan då har hon ångrat sig. Jag som måste ner och köpa lite saker :(
Får övertala henne.

Imorgon åker vi till Umeå och kära mamma. Ska bli skönt att träffa henne. Saknar henne så jäkla mycket. Hoppas svulnade gått ner mycket. Morfar, mormor och mina mostrar är däruppe nu. Vill att de ringer och säger hur det är med henne.

Förresten så mår pappa bra!!

Inatt vaknade Erika och fick värsta paniken, sprang runt i rummet(i sömnen alltså). Efter att ha lugnat ner henne så slår hon omkull ett vattenglas så det är blött överallt. Nu på morgonen så frågar jag om nattens lilla äventyr och hon sa att hon drömde att nått hänt mamma.

Tusan att Timrå förlorade igår :(
Men men flera matcher kvar att spela :P
Heja Timrå.

Bye Bye

Varför händer allt hemskt nu?????

Vaknade att alla skriker RING 112!!! Flyger upp och springer till vardagsrummet och där ligger pappa och krampar och Pernilla skriker RING 112.  Nu har nyss pappa åkt ambulans upp men de tror att han är helt slutkörd efter allt med mamma och situationen med henne, men nu orkar jag fan inte mera.

Goda nyheter

Morbror ringde nyss med jättegoda nyheter. Trycket på hjärnan ligger på 13-15, när vi var där låg det på 18-20. En  normal människa har runt 8 men höjs om man anstränger sig. Är sååååå himla glad nu, ni anar inte.

Ska med Madde på Birsta City sen.

I väntans tider!

Fortfarande stabilt, man slänger sig på telefon när det ringer för att höra vad som händer.

Igår bjöd pappsen och Pernilla på go mat (klyftpotatis, kött och pappas goda sås).
Sen blev det hockey. TIMRÅ!!

Ska till läkaren och få bli sjukskriven nu men det är inte förrän imorgon.

Har inte så mycket att skriva!

Bye bye

Kolla in syrrans blogg hon brukar uppdatera lite mera hur det är med mamsen.
earika.blogg.se

Tillbaka!

I Sundsvall nu. Som jag tidigare skrivit så är det jätteallvarligt. Ingen vet när hon kommer att kunna vakna och hur hon blir då. Nu är det bara att ta en dag i taget.

Hos mamma!

Nu har vi träffat mamma. Kände knappt igen henne alls. Blev väldigt chockad först hur hon såg ut efter alla mediciner och operationer. Svullen och inge hår. Skönt med stöd av pappa och Pernilla.

Hoppas du hörde oss mamma!

Älskar dig över allt annat!!!!!

Umeå



Nu åker vi upp till Umeå. Läget är stabilt men kritiskt.

Mamma vi kommer snart.


image28

mamsen!


Min älskade mamma

Tredje operationen nu!! Snälla stoppa blödningarna.

Mamma kom hem!

Mamma har fått ett epilepsianfall och har slagit bakhuvudet i stengolvet. Hon är uppe i Umeå för operation och det är kritiskt. De har opererat en gång inatt och det gick bra, men trycket försvann inte men de lyckades stoppa blödningen på ena sidan. Nu är hon inne på operation igen och vi kan bara vänta på svar.

Mamma du måste komma hem!!! Saknar dig!!!! Vi behöver dig här.

Livet är inte lätt!

Idag har det inte vart lätt, saker har hänt och mår skit men det löser sig alltid.

Mamma hoppas du kommer hem snart till oss igen, saknar dig!!!

gårdagens äventyr


Igår så slutade jag kl 23 och mötte upp Tess och åkte hem. När vi sen vart hemma i 10 minuter så får jag för mig att vi ska ut på krogen :P Tess är självklart på och hittar lite sprit hemma och sen bar det iväg ner på stan!

Hade jättekul ute. Men har en fundering, det finns många äckliga killar som kommer fram och tror att de är guds gåva till kvinnan medans man blir grymt äcklad när de kommer och säger " fröken du var verkligen fin ikväll, vill du dansa".
NEJ TACK, GÅ HÄRIFRÅN!!!! Vem säger fröken??
Sen efter man avvisat honom så kommer han fram 5 min senare och säger nästan samma "raggningsreplik" till ens kompis med. Hur trög kan man vara egentligen?? Ne nu ska jag jobba och vara duktig :P



Tråkigt att jobba sent


Idag jobbar jag till 23 :( Sen ska jag möta upp Tess på stan och åka hem. Har verkligen jättetråkigt och kan inte fatta varför folk ringer in vid denna tid på dygnet. Nu kl 22,15 är den 9 i kö!!!!

Snart hemgång iaf så jag får hålla ut, undra om det är nått bra på tv ikväll?? Nån som vet?

Heja Timrå!
Bye bye MODO!!!


Tråkigt

Har så himla tråkigt. Men Tess kommer hem idag från Linköping :) Ikväll är det Gossip Girl. Har fastnat helt för serien.

image21

Min andra favoritserie är One tree hill

image23

Sitter och pratar med Tess nu som sitter har tråkigt på tåget upp hit. Bra att du flyttar upp hit igen!!!

Thea


Idag när jag sitter hos mamma ringer Pernilla(styvmor) och behöver barnvakt en stund. Kommer på att när jag sagt att det är ok, att jag är hos mamma och hissen är ju ur funktion och jag ska bära upp Thea 7 våningar. Men det gick faktiskt bra. Hon orkade en våning själv sen var det bara att bära :P

Bilder på min älskade lillasyster som är sötast i hela världen!


Min andra syster får ni på köpet.

Natt med Nicke och Erika!

Alla är så himla trött nu och vi har suttit här och sett spökvideos på youtube och skrämt upp varandra alla tre. Haha. Skönt att få umgås med dem! Tror att de håller på att göra käk nu, hihi mitt i natten!! :P Sjuka syskon man har. Ni skulle vart här.

Nattens bilder(vill varna känsliga besökare):

Första inlägget :P


Nu har jag skaffat en blogg äntligen efter en massa tjat.

Igår så umgicks jag med min kära syster nästan hela dan, följde med henne på jobbet för att sedan möta upp Madde för att börja göra oss iordning för kvällen. Solning, kinamat, Timrå-MODO 6-3, Melodifestivalen och VIN!!! Sen utgång på olearys. Perfekt lördag.





Heja Timrå!!!



Idag är jag bakis :P
Har precis vandrat 7 våningar upp till mamma då hissen är ur funktion *pust och stön*. Nu säger systeryster att hon vill gå på affären!!! Orka? NEJ. Måste få andas först innan jag tänker vandra upp för helvetestrapporna igen.

Jaja skriver mer sen....

Jag och min kära syster!

RSS 2.0