nedräkning

Funderingar över packning. Framför allt vad jag ska packa i och vad jag ska ha på mig för kläder på lördag. Blir nog ett inköp i stockholm. 

Imorgon middag med Tess och packning.

2 dgr kvar

Mamma Mia!

Gårdagen efter jobbaet gick ut på lite shopping tillsammans med Erika och Emelie, inköpet blev shampoo och balsam. Hittade inget att ha på mig till helgen som vanligt. Konstigt mode. Vill ha klänning.
Sen Tandoori för lite indisk mat, sååå gott och det var gratis förrätt och efterrätt så man rullade ut därifrån kan jag lova!
Sen dags för bio: Mamma Mia! blev det, jättebra film. Rekomenderas starkt, efteråt kom man ut nynandes på ABBA-låtar. Hade otroligt roligt.

Nu har även tågbiljetten kommit så snart bär det av till Stockholm. ska bli jättekul och se hur kusinen bor därnere.

Nedräkning 4 dgr!!


Dagens ris och ros

Hade packning med mig till jobbet idag. Inte lika tungt som det brukar vara men tillräckligt för att önska att inte bussen gått redan. Pinar mig mot jobbet när en bil saktar in och jag tror de behöver vägvisning eller nått men de frågar om jag vill ha skjuts ner till stan då de sett mig ändra position på väskan 500 gånger på några meter. Tackar självklart JA!.

Dagens Ris: Min stora läpp som jag vaknar upp med. Ser ut som jag har fyllt dem med silikon eller nått. Snyggt värre. Hoppas att den går ner.

Dagens Ros: Till det par som skjutsa mig till jobbet efter ha sett mig slita på väg ner till jobbet. Buss ikväll kan jag lova, bär inte denna väska längre än vad som behövs.

Ha det så bra!




halloj

Ja inget speciellt har hänt så har inte orkat skriva.
Åker till mamma och ska gå på Selånger Marknad, skoj va, tycker jag iaf! Jobbar helg nu och har äran att få börja kl 7.30 imorgon bitti. Jippi.

Snart åker man iväg till Stockholm och träffar kusinen, tjejhelg, mysigt värre. Krogen och shopping.

Åter till jobbet. 45 minuter kvar sen får man gå hem!

Kan folk bara sluta ringa????

Vilken liv man har

En timme kvar och orkar inte mera, gett upp nu!
Ska och hyra nån film tills ikväll.
Imorogn kommer syrran och spelar x-box, vilket liv eller hur? Orkar inte gå ut på krogen och ska bli kul att umgås med syrran.

Barnvakt

Är såå trött, längtade efter att ligga hela kvällen framför tvn och inte göra nått. Men då ringer Pernilla och behöver barnvakt och jag ställer ju självklart upp att få va med min lilla älskling.


ett tag sen nu

fullspeckade veckor har det varit. Kusin vitaminen Emelie, hennes kille och derasd kompis kom upp till stan. Följande har hänt:

Boda borg tyvärr förlorav vi mot killarna. kul som tusan. sen blev det utgång på kvällen.
Fiske på torsdagen, ingen lax :( eller nån fisk överhuvudtaget. :P
Fredag fyllde jag 22. grattis till mig.
Lördag bröllop. otroligt vackert.


Brudparet, Katti och Hasse


Erika


Nicke


Tess


Emelie och Pontus


Katti,Hasse, Emelie och Sebastian



RSS 2.0