12 timmar kvar!

Inatt kl 00.20 bär det av till huvudstaden och längtar sjukt mycket. Slutar kl 15.30 idag så ska hem och packa sen gå till Tess och vara där ikväll innan jag går ner till busstationen.

Vi har bestämt afterwork imorgon kväll + äta tacos. Kommer nog vara sjukt trött imorgon kväll så kommer nog inte klara att dricka nå mycket alls. Sen lördag blir det väl utgång är det tänkt.

STHLM here i come!

Godmorgon!

Hej hej!
Känner mig ovanligt pigg idag.

Idag när jag slutar ska jag till mamma och hämta resväskan. Sen ska jag till pappa och ordna med lite music. Hem och börja städa lite.
Imorgon så tänkte jag att jag skulle hinna tvätta nån maskin så jag har nå kläder och hämta ut biljetten på tågstationen.
Torsdag packa och göra iordning det sista innan bussen går 00.20 natten mellan torsdag och fredag.

Stressad!!!!

Har förrutom att stressat vart och shoppat ett par jeans för 99 kr och en väska för 99 kr. Nöjd kan jag lova! Älskar halva priset-rean.

Back to work

Vill bara skrika!!!!

Jag hatar bussarna i denna stad. Man går ut 5 minuter tidigare 7.07 står jag på busshållplatsen och bussen ska gå kvart över. När klockan blir 07.20 har fortfarande ingen buss kommit och jag springer till nästa busshållplats som går via en annan linje och den kommer i tid men min jäkla buss har fortfarande inte kommit. Den går när den själv vill mellan 5-10 minuter tidigare.

Igår var vi och käkade på Norrlandskällaren, åt fläskfilemedaljonger, potatisgratäng och sås. Drack ett glas vin till maten och avslutade med lite efterrätt. Kan ju lova att man var ganske mätt efteråt. Sen gick vi upp på bion och såg Bröllopsduellen. Hade jättehöga förväntningar på filmen men var inte alls lika bra som jag trodde. Den hade sna roliga stunder men hade hellre velat sett en annan film istället. Vill se nya Brad Pitt filmen: The Curious Case of Benjamin Button. Blir väl den en annan dag då.

Slutar 15.30 idag så det blir en sväng på stan med syster, det ska tydligen finnas jättebilliga jeans nu på vissa butiker och jag är i stort behov av ett par.

Har ingen lunch med mig idag och jag orkar inte gå på affären i all denna snö. Tror inte de som kör plogbilarna har lärt sig ploga då det är 1 meter höga snövallar längs gatorna som man måste över för att komma nånstans. Speciellt vid busshållplatserna går man in och sätter sig så kommer man inte ut.

Nu ska jag fortsätta att jobba. Bye

Tjejkväll

Ikväll ska jag, Tess, Erika och Linda käka på Norrlandskällaren och sen ska vi se Brölloppsduellen på bio.


Chic Flic

Stockholm, here i come!

Nu har min kära kusin hittat en biljett till Stockholm för 99 kr med buss!!!!
Lite jobbigt att den går kl 00.20 och är framme vid 06 på morgonen. Längtar jättemycket att få åka ner. Hem så ska jag hitta en billig tågresa då jag har en värdecheck att utnyttja.

Igår såg vi på film jag, Erika och hennes kille. Blev Eagle Eye som var jättebra och The House Bunny som var lite mindre bra. Är lite lite småtrött idag då det blev väldigt sent. Åt lite brieost, kex och dricka. Riktigt mysigt.

bye


måndag

Igår blev det madrassåkning igen, helt blåslagen om mina stackars knän.
Kom hem och gick direkt till Tess och 22.30 kom vi på att vi ville hyra film, vi går till närmaste mack och de har INGA hyrfilmer. Vi vandrar till nästa mack och hyrde Meet Dave, den var faktiskt riktigt rolig:



Erika skrev nyss på msn och sa att pappa och pernilla ska åka till Stockholm idag och blir borta tills imorgon. Så hon vill att jag ska komma och vara barnvakt och se på film med henne. Vill se den nya Brad Pitt filmen: The curious case of Benjamin Button.


Madrassåkning

Idag ska vi ut och åka madrass med thea, med vi så menar jag Erika och mig själv då. Thea och jag var ut igår och åkte och erika blev lite avis. Men det är jättekul kan jag lova.

Vaknade upp nu med sjuk huvudvärk, kan inte röra på huvudet utan att jag vill avlida. tagit 2 alvedon nu och hoppas det försvinner.

Host host

Hej

Är sjuk ännu en gång, jäkla hosta som aldrig går över. Tess har lunginflammation och vill inte vara med henne då. Hehe. Ska nog åka hem till pappa och umgås med lillasyster Thea i helgen, åka lite pulka och madrass kanske :P Skoj skoj.

Grattis mamma!

Vill bara säga grattis till min kära mor som fyller år i dag.


Resa till kusinvitamin

Har precis bestämt att jag åker till kusinvitaminen Emelie i Stockholm den 29 el. 30 januari så jag har precis fått veta att jag är ledig fredag till söndag. Ska bli så jäkla kul.

Bye

Dåligt humör!

Är såå less på dessa bussar. Gick ut imorse i tid och ändå har jag missat bussen som då har gått 4 min förtidigt. Inte acceptabelt att man ska stå och frysa i -13 grader för att busschafförerna inte kan klockan. Ska tusan skicka ett klagobrev till Din Tur.

Jobbar till 17,  hem och tvätta. Imorgon har jag gjort mig förtjänt av en ledig dag. Längtar. Ska gå och handla present till mamma som fyller år på torsdag, så syrran och jag gör det imorgon, hoppas hon blir glad.

Bye bye


RSS 2.0