Jag dör

Fy fan vilken värme, jag dör snart.
Ikväll blir det bilbingo igen :P. Hoppas på att vinna nu.


Bio

Nu blir det käk och sen Transformers: Revenge of the Fallen på bio.

Michael Jackson är död

Igår hörde jag på Michael Jackson hela dan på mtv, men jag dum som man är trodde att det var ett tema för dagen eller nått och uppfattade inte alls att han var död. (Kan säga det att jag aldrig kollade på själva tvn då den stod inmöblerad i ett hörn med tvbilden mot väggen, lyssnade bara på musiken).
Såg det på löpsedlarna på affären och fick lite av en chock att han va död.



Nya möbler

Fy tusan va varmt det är.

Igår höll jag på att möblera om inför inköp av mina möbler. kl 14 ringer pappa och pernilla och vill att jag åker ut till Birsta så vi får köpa allt. Jag är så nöjd.



Detta är mina saker som jag handlat, pluss lite småsaker.

Soligt

Så himla fint väder, varmt som tusan och solen bara skiner. Blivit lite röd/brun iaf.

Har idag handlat ett par skor och p.s i love you- filmen i en tidning. Ne nu ska jag ner med Pernilla på Konsum och sen ikväll ska jga och några till se The proposal på bio, hoppas den är bra.

Har förresten fått min stegräknare idag.

Bye

In pain

Sitter hemma hos syrran och hennes pojkvän i Bredsand. Brorsan tittar förbi här och babblar och vänta på andra syster. Vi ska se på film med Erikas kompisar, sn blir det att åka hem och få en tvättid så man kan få rena kläder.

Har så sjukt ont i hela kroppen efter brännbollen. usch fy och blä.

Midsommar del 2

Ja vilken kanonkväll. Dagen började med att vi for upp till Ånäsparken i kovland, Erika, Pernilla och Thea dansa runt midsommarstången, gick gåbingo mm.

När vi kom hem så börja vi med lite singstar och sen gav jag mig själv rollen som grillmaster, bara nöjda kunder vill jag meddela. Sen när alla låtit maten smälta så sjöng vi mer singstar innan vi gick bort och spela brännboll. Sjukt jäkla kul men skitjobbigt. Mitt lag: Pappa, Erika, Assad, Raz, Pernillas granne och jag krossa motståndarlaget.

Sen när vi kom tillbaka in så var alla mer död än levande, drack lite mer och körde lagtävling i singstar. Vi förlora då tyvärr. Nu är jag lite trött och har ont i benen. Ska kika vad folket har för sig i köket.



 
Bild 1: Jag och Pernilla skålar in kvällen
Bild 2: Assad skålar med oss
Bild 3: Liksom Erika och Raz
Bild 4: Mitt superlag
Bild 5: The Family
Bild 6: Thea och pappa sjunger Theas favoritlåt ABC med Anna Book
Bild 7: Loserlaget :P



Ursäkta den dåliga bilden men här ligger syster Thea och sover med solbrillerna på sig och vi har itne satt på dem innan vi knäppte. Vilken syn kan jag lova, skratta så jag höll på att dö!

Godnatt, hoppas alla haft lika kul som jag haft idag, tråkigt att ni inte fick ta del av min underbara midsommar.

Midsommar



Glad Midsommar

hello

Ja vi stack ju till Tess stuga i söndags, vädret var inte direkt på vår sida kan jag lova. Men vi grilla, lyssna på musik och umgicks. Jättetrevliga dagar.

Har även tagit årets första dopp. Inte lika kallt som tess säger haha hon sa 5-6 grader men det var då inte varmt 12-14 grader kanske. Hade ingen känsel i benen. Sen skickade vi in en önskan att få höra Hooked on a feeling med Björn Skifs och när låten kom blev både jag och Tess överlycklig och dansa runt i stugan :P Fick ju definitivt en på bra humör.

Idag kom jag hem vid 11 och sen la jag mig och slappa i soffan, kolla på Roswell. Sen vid 4 stack jag till pappa och Pernilla och stack på bilbingo, vann inte ett öre, gjorde bara av med pengar :(

Ja nu ska jag lyssna på musik och kanske man hittar en film eller ått att se på, blir nog att sova över här, orkar inte åka hem.

Tess

Bild från Tess "stuga" till själva huvudstugan eller hur man ska säga

Utsikt, nice va?

Godnatt från en trött mig

Bortrest

Nu bär det iväg till Tess stuga, allt är packat och klart och jag kan itne nås på mobilen fram till måndag kväll eller tisdag på dag bara om nån tänkt velat snacka, typ syster om alla pinsamheter som händer :P, jag ska ju dit Comviq inte har nån täckning och självklart har itne Tess täckning heller, bara Telia fungerar, men jag gillar Comviq och tänker inte byta. Skönt med tystnad ibland eller vad säger ni?

Och på tal om tystnad, i fredags när ja kom hem så blev det strömavbrott i hela Haga inte alls kul, man är verkligen beroende av elen. Hade vart illa om det hade varat längre så all mat blev förstörd. Ingen dator, radio, lampa mm. Jag en tidning och en massa ljus.

Igår blev det film maraton, mean Girls, Freaky Friday, Get smart och Legally Blondes(inte den med reese Witherspoon utan nått liknande men andra skådespelare).

Vart är min fina sommar med varma dagar och ljumma kvällar med grillning?? Jag hoppas du kommer imorgon så jag kan få lite sol på mig och ev. sommarens första dopp!

Nu flyr jag från Sundsvall, bye bye!

Lillebror har blivit stor

Bror firar in sommarlovet med en cigarr på balkongen.

Grattis!



Nu ska jag åka hem och dö på soffan. Ha en trevlig fredag kväll.

Skrattattack

Ja idag gick lillebrorsan ut nian så man spendera lite tid i kyrkan idag. Erika och jag kunde inte kolla på varann utan att brista ut i skratt det är jobbigt speciellt då man sitter i kyrkan. Det var jäkligt kul morgon kan jag lova. Snart ska jag äta jordgubbar som mamma köpt och vänta på bror som snart kommer hem med betygen. Nyfiken.

Grey´s Anatomy

Ja säsongsavslutning på Grey´s Anatomy. Satt med hakan i knät. Nästan halvgråtandes. Uscha. Nu måste jag vänta tills i höst för att få se om George och Izzie överlever. Hur ska jag klara det?? Sen har alla andra favvoserier också säsongsavslutning, detta är det enda som är dåligt med sommaren, finns inga serier att se. Nu ska jag sörja lite.


Regn och rusk

Gör inte alls så mycket, lite deppad över det hemska vädret som är. Ska väl gå ner på affären. Se om Pernila och Thea ska med så jag itne behöver gå ensam.  Sen kommer Erika hit efter krogen.

Var på bilbingo igår med familjen, kändes som en släktträff, jag och Pernilla i Team Volvo vann inte ett skit men vi hade då fan roligast kan jag lova. De andra i den andra bilen vann flera tusen :(
Det hemska var att jag har fått en fläck på min nya fina vita klänning, lite deppad över det och när jag hade tvättat den var det fortfarande lite kvar.

Imorgon torsdag ska jag till mamma och sen på fredag går brorsan ut nian så vi ska ta en prominix upp till kyrkan och smygkika då han inte vill att vi kommer och kollar. Hihi. Sen på söndag ska jag förmodligen följa med Tess upp till hennes familjs stuga, om vädret tillåter. Jag begär solsken!!




gårdagens ros

Tack Raz för den nya klippningen!

Nattliga samtal

Vårt nattliga samtal:

(Jag sover och Tess vaken fortfarande och sen nyser hon)
Jag: vad var det där som lät(fortfarande sovandes och kollade på henne som om jag var vaken)
Du: Jag nös
Jag: Det lät som en snytning
Du: Ne men jag nös
Jag: Det tror jag inte på

Igår handlade vi, ganska mycket vill jag säga, handlade även en klänning, hårband, neccisär mm. Förrutom det jag skrev i förgående inlägg.
Sen grilla jag, Tess, Erika och Raz  fläskfile, lax med potatissallad och en massa annat gott. Se satt vi och drack lite, lyssna på musik och umgicks llte.


Inköp

ja nyss kommit från stan där man gjort sig ett kap.  Bikini för sammanlagt 60 kr. En foundation, solglasögon och snoddar sammanlagt allt för 287 kr. Snart ska man ner igen, behöver en klänning och ett linne.

!

I helgen har det inte hänt mycket. Vart en sväng och hälsat på Thea. Nu har jag och Tess precis sett en av världens topp 3 bästa filmer: P.S I love you. Han är ju sjukt jäkla het det är det enda jag kan säga.



Håll med att han är het!!

Sen undrar jag vart värmen är, det är ju precis som man bor i en frys jue....

Nu ska jag sova.... Godnatt allihopa.

SEMESTER!

Då var det endast 30 minuter kvar till semesster och nu ska jag hemma och käka lite jordgubbar och ta nått gott att dricka till.

Får se när nästa blogginlägg kommer, sitter inte gärna inne i det fina kommande vädret.

Ha en bra helg!

Bye

Avtal

Nu har jag skrivit under avtal för min befodran! Nice.

Gårdagen

Nu är det bara några timmar kvar till semester. Undra hur man ska fira det då? Nått att dricka ikväll kanske?

Igår stack jag till Tess efter jobbet och sen åkte jag bort till pappa och Pernilla och lillgrynet som brytit nyckelbenet, lillstackaren satt där med sin lilla mitella. Vi gav henne ett rosa halsband och armband som present då hon vart så duktig hos doktorn.

Efter det stack jag tillbaka till Tess och klippte håret  Skulle gärna kunna klippa lite till.
Första kommentaren imorse av Jessica. Men Sandra har du klippt dig. Ja säger jag med ett stort flin. Sen sa hon att det var jättefint.
Så Tess du verkar ha gjort ett bra jobb.

Nu ska jag fortsätta jobba på här.

Snart semester

Ja igår blev det soffläge hela kvällen tills det var dags för sängen. Låg och kolla på Lois & Clark-avsnitt.

Nu börjar några dagar av skitväder fram tills på söndag och på måndag, min första semesterdag ja då blir det solsken enligt smhi.

2 dgr kvar till semester





Tisdag 2/3

Igår var det meningen att gå direkt till Tess som skulle klippa mina toppar, ja ingen klippning blev det. Blir en annan dag då. Trevligt var det iaf. Vi kolla lite på resa vi tänkt göra för att fira våra födelsedagar i juli/augusti. Kollade på Rom/Italien eller Dublin/Irland. Däremot blir det isåfall augusti/september vi far. En weekend med sen födelsedagsfirande för oss :)

Sen kollade vi på om det fanns nånstans i Sundsvall där man kan spå sig. Vi försökte själv via internet haha. Vissa saker var rätt skoj då det var lite saker som stämde ganska bra, eller vad säger du Tess?
Sen skulle vi spå oss i spegeln och jag har fobi för speglar i mörker. Vi satt oss framför varsinn spegel i mörkret med bara ett ljus. Jag tror ju självklart att det ska komma nån bakom och skrämmas, typ svarta madam om nån kommer ihåg. Man ska ju göra det i badrummet, men man vet inte hon kan säkert hoppa mellan rummen. Det jag såg var att mitt ansikte smälte, skitäckligt. Vad tusan ska det betyda då? Jag ska inte skrämma upp mig innan sängdags.


3 Dgr kvar till semester!!!!

............

Ja imorse vaknade jag 8.51 av att telefonen ringer, det är min chef som undra hur det var med mig och jag ser klockan och jag skulle ha börjat för 50 min sedan. Tror jag börjar bli krasslig, orkade knappt gå ner för trappen hemma. Mina ben är som gelé. Tror inte ens min alarmklocka ringt eller så har jag i sömnen slagit av den, konstigt att snoozzen inte gått igång.

P.S. I Love you


JAG MÅSTE SE P.S. I LOVE YOU!!

Min kollega kom och sa att hon äntligen sett filmen blev jag helt till mig och MÅSTE se den igen!!
En av mina absoluta favvofilmer.



Nerräkning

Semester om 5 dgr!!


Helgen

I fredags kväll var jag hemma, helt slut efter veckan som vart så spenderade jag 80% av kvällen sovandes innan jag gick och la mig 23.30.

I lördags gick jag bort till Tess och låg och sola och för att inte se ut som en kräfta på festen lite senare så kladda man in med solskyddsfaktor. På kvällen bar det av upp för backarna på Södermalm och hem till Viktoria. Jättekul kväll.

Igår var det ju morsdag som ni vet, syrran och jag sov hos pappa då vi skulle vara barnvakt åt Thea. Vi tog en promenad i hettan till Bergsåker. Fyfan är allt jag kan säga, svettigt,varmt, skavsår sammanfattar den promenaden. Sen åkte jag till pappa och han fixa klart min dator och jag tog med den hem och nu kan jag iaf lyssna på musik, ska fixa en sak till datorn för film bara. Tess kan jag låna ditt internet för det?


RSS 2.0