30/4-2/5

Ja i torsdags så hade jag lite fest hemma, riktigt kul var det, Singstar, Twister, jag har aldrig och sanning och konsekvens, alla verkar iaf haft jättekul. När jag och kusinen skulle sova så säger hon:- Men Sandra kan inte jag få sova på den högra sidan så jag har nära till jordnötsringarna, som hon ställt på nattduksbordet. Nej säger jag och skrattar över det sjukaste jag någonsin hört.

I fredags så skulle jag ju ha börjat med GI, hoppade över det då jag blev bjuden på middag hos min moster och när kusinen var i stan kunde man ju itne säga nej. Jättegod mat och lite shopping på dan. Sen gjorde vi oss iordning och åkte in på Olearys och tog nån cider och sen gick vi till Casinot. Vann inte ett skit :( Dock mycket trevligt.

I går var vi och hälsade på en annan kusin som precis fått barn för tre veckor sedan. Hur söt unge som tusan den där lilla Mathilda. Sen åkte vi till mormor och vad händer jo morfar bjuder på tårta, känns det som man har ett val att skjuta fram GI en dag till?? NEEPP. Jättekul att träffa massa i släkten, var väldigt mycket folk där.
Efter det så bjöd moster på kinamat coh sen slockna jag i en av sängarna, var helt slut i kroppen. Sen gjorde vi oss iordning, pappa kom och hämta oss och vi åkte hem till mig och hämta singstar och lite gott att dricka, for och hämta syster och åkte till pappa och körde singstar fram till nästan 2 på natten. 4 Lindgrens och kusinens kompis. Sen ringde vi taxi och sen ropar nån från fönstret:- Det står en limo utanför så vi åkte limo till BK coh tog ett glas vin och dansa lite. Kul att gå ut med Emelie, Erika, Sebastian och Nisse.

Idag känner jag mig lite mosig och ska hem nu strax och göra iordning min GI-frukost och städa lite.

Bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0